Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anadolu, avrupalı, geliyor, üniversitesine, öğrenciler

Anadolu Üniversitesine Avrupalı Öğrenciler Geliyor..

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Anadolu Üniversitesine Avrupalı Öğrenciler Geliyor..

Avrupa Öğrencileri Forumu Kulübü tarafından düzenlenen "Autumn Agora 2007" çerçevesinde, Avrupanın 42 ülkesinden 1000 öğrenci, 1-4 Kasım tarihleri arasında Anadolu Üniversitesinde bir araya gelecek
Avrupa öğrencileri Forumu Kulübü (AEGEE) Eskişehir şubesi ve Anadolu üniversitesi organizatörlüğünde düzenlenecek olan Autumn Agora (Güz Agorası) 2007'nin tanıtım toplantısı, 25 Ekim Perşembe günü, Kongre Merkezi Kırmızı Salonda yapıldı AEGEE Eskişehir ve Anadolu üniversitesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıda 1-4 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan etkinliğin ayrıntıları hakkında bilgi verildi Toplantıda, Autumn Agora 2007nin, Eskişehir de düzenlenen en büyük uluslararası etkinliklerden bir tanesi olacağı hatırlatılarak, bu etkinlik sayesinde öğrenciler arası kültürel etkileşimin oluşması ve öğrencilere farklı bakış açılarının kazandırılmasının amaçlandığı belirtildiBu yıl More Europe(Daha fazla Avrupa) konsepti üzerinde gerçekleştirilecek olan Autumn Agora 2007de Serbest Dolaşım Hakkı ve Küresel Isınma gibi Avrupa ve dünyayı ilgilendiren sorunlar konuşularak, bu sorunlar üzerinde projeler üretilecek Düzenlenecek etkinlikte, Avrupanın 42 ülkesinden 1000 öğrenci Anadolu üniversitesinde ağırlanacak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com