Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gelir, ilanı, sınav, uzman, yardımcılığı

Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

Gelir İdaresi Başkanlığı, Genel İdare Hizmetleri Sınıfında yer alan 600 adet Gelir Uzman Yardımcılığı kadrosuna atama yapacaktır Başvuru yapabilmek için KPSSP 49 bölümünden 70 ve daha yüksek puan almış olmak gerekmektedir
TCMALİYE BAKANLIĞIGELİR İDARESİ BAŞKANLIĞIGELİR UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVINAKATILACAKLAR İçİN DUYURUSINAV TARİHİ : 27 Ekim 2007SINAV YERİ : ANKARAATAMA YAPILABİLECEK BOŞ KADRO SAYISIGenel İdare Hizmetleri Sınıfında yer alan Gelir Uzman Yardımcılığı kadroları için azami atama yapılabilecek boş kadro sayısı 600 adettirSINAVA KATILMA ŞARTLARI1- öSYM tarafından 10-11 Temmuz 2004, 01-02 Temmuz 2006 ve 30 Haziran-01 Temmuz 2007 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Puan No: KPSS P 49 bölümünden 70 ve daha yüksek puan almış olmak (Sınava katılma şartlarını taşıyan ve usulüne uygun olarak başvuranların sayısının 3000 kişiden fazla olması halinde, puanı en yüksek olan adaydan başlamak üzere ilk 3000 aday giriş sınavına alınacaktır Eşit puan almış olmaları nedeniyle 3000inci sıradaki aday sayısının birden fazla olması halinde, bu adayların tümü sınava çağrılacaktır),2- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48 inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen genel şartları taşımak,3- üniversitelerin en az dört yıl süre ile eğitim veren siyasal bilgiler, hukuk, iktisat, işletme ve idari bilimler fakülte veya yüksekokulları ile bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt içi ve yurt dışındaki dört yıl süreli fakülte veya yüksekokullardan birini bitirmiş olmak,4- Yazılı sınavın yapılacağı yılın Ocak ayı başında 30 yaşını doldurmamış bulunmak,5- Askerlikle ilgisi bulunmamak,6- Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmamak,7- Daha önce Gelir Uzman Yardımcılığı giriş sınavına katılmamış veya en fazla iki

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com