Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayatını, kaybettti, üniversite, öğrencisinden

3 Üniversite Öğrencisinden Biri Hayatını Kaybettti

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

3 Üniversite Öğrencisinden Biri Hayatını Kaybettti

okundu

Ders çıkışı otomobilin içinde *****la oynayan 3 üniversite öğrencisinden biri, tabancanın ateş alması sonucu hayatını kaybetti

Tarsus'da bindikleri otomobilin içinde *****la oynayan üç üniversiteli gençten birisi *****dan çıkan kurşunun karın boşluğuna saplanması sonucu hayatını kaybetti

Mersin'in Tarsus ilçesinde, ders çıkışı otomobilin içinde *****la oynayan 3 üniversite öğrencisinden biri, tabancanın ateş alması sonucu hayatını kaybettiEdinilen bilgiye göre olay, üniversite yolu Takbaşı köyü civarında meydana geldi Mersin üniversitesi Tarsus Teknik Eğitim Fakültesi Muhasebe Bölümü'nde öğrenim gören 3 arkadaş, ders çıkışı 33 SU 759 plakalı otomobilin içinde sohbet etmeye başladı Bir süre sohbet eden öğrencilerden Eren A (21), üzerinde bulunan 765 milimetre çapındaki ruhsatsız tabancayı çıkararak oynamaya başladı Bu sırada Eren A'nın elindeki ***** aniden ateş alırken, Emrah Şahin (22) karın boşluğuna isabet eden kurşunla yaralandı Eren A ve diğer arkadaşı tarafından Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şahin, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadıEren A jandarma tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi Kaynak:Akşam

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com