Sevginiz Gerçek Mi??? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevginiz Gerçek Mi???Sevgi Bende olmayan yada olmadığını düşündüğüm şey Yanlış anlaşılmasın sözlerim doğa sevgisi falan deği Onların hepsine sahibim bir teki hariç Benim sevgim yada ben seviyorum ama sevdiklerim beni sevmiyor Yapmacık sevgi değil istediğim gerçek olan sef ve temiz Bence sevgi bundan ibaret olmalı![]() Diğerleri gbi günü birlik istemiyorum Sevdi mi adam gibi seven insanlar istiyorum etrafımda Belki şu ana kadar yazdıklarım size sevgili veye aşktan bahsediyormuşum gibi gelebilir ama o aşka zaten sahibim Benim istediğim arkadaşlarımın bile bu sevgiye sahip olmaları![]() Belki de saçmalıyorum yada böyle bir şey olur mu? diye düşünebilirsiniz İnsan sahip olamadığı bir şeyi çok istermiş ya İşte benim tek istediğim bu sevgi Buna ulaşmak içn elimden geleni yapıyorum ama tek benim yapmamla olmuyor Çevremdeki insanlarında buna inanması ve bunu için bir şeyler yapması gerekiyor Çünkü bir tek benim çabamla olmuyor Ne kadar uğraşsamda yapamıyorum Biraz yardıma ihtiyacım var sanırım Etrafımdakilerin bana yardım etmesine ihtiyacım var Ama beni anlamamakta ısrar ediyorlar Yazarak değil söz ile söylemek istiyorum içimden geçenleri ama konuşamıyorum bende Zaten konuşsamda beni dinlemiyorlari En azından yazdıklarımı okuyorlar Bu da benim için bi adım demek oluyor Umuyorum onlarda benim gibi gerçek sevginin peşinden koşmak için bir adım atarlar Ummuyorum ummaktan daha fazlasını istiyorum![]() ![]() |
|
|
|