![]() |
Bir Temmuz Masalım Var... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Temmuz Masalım Var...SENİN İÇİN ![]() ![]() Bir gün mutlaka kuracağım deyip de kuramadığım bir cümle var beynimde seni görünce aklıma gelen seni düşününce içimi ürperten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyor musun? Temmuz güneşi hiç bu kadar güzel doğmamıştı karanlık dünyama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hatırlar mısın? Hani sohbetlerimiz vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hatırlar mısın onlarca insan içinde ki kaçamak bakışlarımızı? Biri görecek korkusuyla bakamazdık bazen ![]() ![]() ![]() Bazen de balkondan izlerdim seni ![]() ![]() ![]() ![]() Hatırlar mısın? Yanında ilk içki içişimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hatırlar mısın? denizde geçirdiğimiz saatlerimizi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güneşin doğuşuna ilk defa o an isyan etmiştim içimden doğmasın istemiştim bitecekti doğduğunda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uyumuştuk birlikte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hatırlar mısın? Bara gidişimiz vardı ![]() ![]() ![]() ![]() Kısa zamana çok şey sığdırmayı başarmıştık aylar geçti hiçbir şeyi unutmadık unutamadık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hatırlar mısın? Gidişimi… öyle çok ağlamıştım ki odadan çıkarken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|