Tuhaf Duygu |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tuhaf DuyguMutlu olmak Bu duyguyu hiç tatmayacağım sanırdım Hep hüzün olmalıydı benim hayatımda Hep başkalrının mutluluğu Ama onlar mutluyken hep benim üzüntüm Etrafımdaki insanlara sorsam üzüldüğümü anlayamazlar Çünkü onlar üzülmesin diye ben üzüldüğümde bile etrafa sahte gülücükler saçıyorum Sırf onların mutluluğu için gözlerimdeki yağmur bulutlarını güneşli bir havaya çeviriyorum![]() Benim sözlüğümde yoktu bu kelime Mutluluk Nasıl bir duygu onu bile bilmiyorum Belki de tarif edilemeyen bir duygu Sanki bazen mutlu oluyormuş gibi hissediyorum Ama hala bu duygunun o, olup olmadığını bilmiyorum İnsan kendini nasıl mutlu eder bundan bile haberim yok Dedim ya ben hep başkalarının mutluluğu için çalıştım Hiç kendimi düşünmedim Onlar daha önemliydi Ya da ben öyle sanıyordum![]() Oysa şimdi ben de mutlu olmak istiyorum Nasıl yapacağımı bilmeden Belki de onlar için yaptıklarımı kendim içinde yapmalıyım Bir türlü inanamıyorum Bunu istediğime kendimi inandıramıyorum Hep başa dönme korkusu ve bir adım bile ilerleyememe düşüncesi alıkoyuyor beni Ya da bu konu hakkında kendime hiç güvenemiyorum Ben bu işi nasıl başaracağım?İşte şu an ki durumumu özetleyen soru bu Başarmak,elde etmek,yapmak bu kelimeler bana ne kadar tanıdık gelsede MUTLU OLMAK bu da bir o kadar yabancı geliyor Umarım bende bir gün mutlu olurum![]() ![]()
|
|
|
|