Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bebegim, özel

Sana Özel Bebegim..

Eski 07-30-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sana Özel Bebegim..

Yıllar önce görmüşüm seni ,farkına bile varmadan gelip geçmişim yanından sen ise unutmamışın o günü belki bir gün diye geçirmişin aklından,gerçekten kader miydi yoksa yıllar sonra senin dileğin mi kabul oldu?Kim bilir , zaten artık bunun ne önemi kaldıDüşünmek bile yoruyor insanıİlk tanışma anımızı hatırlar mısın , ne tesadüftü güya sen benim en samimi arkadaşımla tanışacakken birbirimizi bulmak,ne gülmüştük Sonradan bizi yakınlaştıran insana nasıl binlerce kere dua etmiştik Ama artık sadece o güne isyan edip kalbimden sızan acıyı hatırlar oldumİlk gün nasıl gülüp eğlenmiştik ,el falına bile baktırmıştık ne inanırdık ya belki de inanmadığımız için bunların hepsi olduO gün hiç bitmesin diye dua etmiştik ama üstünden on yıl geçti be delikanlımSeni sevmek güzel her şeye rağmen, hani hiç ayrılmayacaktık beraber yaşlanıp , beraber ölecektik olmadı kırmızı dudak Bu sözü ne kadar severdin söylediğim de bebeksi bir tebessüm olurdu yüzünde Ama her destan kahramanı gibi bizde ayrıldık hatta yıllar bile geçtiŞimdi bir destan da biz anlatır olduk Keşke destan değil de gerçeği yaşasaydık, bir bütün olsaydıkHatırlasana işyerim de senin geçmeni nasıl beklerdim hatta tüm çevre bilirdi senin geçtiğin zamanı benimle birlikte bekler olmuşlardıOnların haber verdiği bile olur benimle sevinirlerdiÖğlen yemeğine çıktığım da hep köşe başına bakardım acaba geldi mi?diye gördüğüm de her şeyi unutur senin yanında olmanın tadını çıkarırdımAma köşe de yoksan boynu mu büker geri dönerdimNeden izin vermediler bizim sevgimize yılların geçmesine rağmen anlamış değilim ölene kadar da anlayama cağımSenin yanın da olmak öyle güzel di kiGüneşin batıp doğmasını beklemek seninle olmak için hayatımı bile vermek günah mıydı? Sence hani beni hiç bırakmayacaktın?Beni hiç unutmayacaktın?Neden soruyorum bu soruları bende bilmiyorumAma bildiğim tek şey seni hiçbir zaman unutmayacağım ve seni kalbimin bir köşesinde saklayacağımBunları bilmeni ve duymanı ne kadar isterdimAma artık çok geç sanırım çünkü sana ulaşmak değil seni görmenin imkansız olduğunu biliyorumOnun için yazmayı sadece duygularımı beyaz bir sayfaya yazmak istedim çünkü bizim sevgimiz bu beyaz sayfa kadar tertemiz ve güzel olduğu içinSenin kadar kimseyi sevmedim ve sevilmedim seni unutmayacağım kırmızı dudak tüm mutluluklar senin yanında olsun
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com