![]() |
Hiç Girme Kalbime Sessiz Sedasız Git... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hiç Girme Kalbime Sessiz Sedasız Git...![]() ![]() ![]() ![]() Sen o masumluğunla o kapıyı tıklarken sana karşı kayıtsız kalamazdım duyuyordum seni ![]() ![]() Günden güne alıştım sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen bambaşka bir mevsimin çiçeğisin ![]() ![]() ![]() Kaçıp kurtulmaya çalıştıkça daha çok içine girdiğim bir girdap gibisin ![]() ![]() ![]() Adı aşk mı bu alışkanlığın? Aşk olmamalı ben hep kaçtım aşktan ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyor musun kalbimin senden önceki davetsiz misafiri de böyle masumca ansızın gelmişti ![]() ![]() ![]() Kendimce kalbimdeki misafire hürmette kusur etmemiştim ; ama neden bilmiyorum o giderken kalbimide yakıp yakıp öyle gitmişti ![]() Yoo hayır kalbim artık çok güçsüz bir kez daha yıkılırsa toparlayamam onu ![]() ![]() ![]() Ah bir bilsem ki hak edeceksin bu sevgiyi kabulümdür senle gelen her hüzün ; ama bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet korkuyordum sana alışmaktan ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç girme kalbime sessiz sedasız git ![]() ![]() ![]() Gitmeyeceksen de öğret bana sevgiyi taa en başından yalansız ![]() |
![]() |
![]() |
|