Onu Hem Seviyorum Hemde Ondan Nefret Ediyorum =( |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Onu Hem Seviyorum Hemde Ondan Nefret Ediyorum =(benim bi kankim vardi onu cook seviyordum ![]() ![]() cokda iyi anlasiyorduk![]() ![]() bi kac ay sonra ben buna asik oldum sonra bunun bi sekilde haberi oldu![]() ![]() ![]() o ama baskasini seviyordu malesef =(![]() ![]() neyse bekledim caresiz imkansiz oldugunu bile bile bekledim![]() ![]() ![]() 1 sene sonra beni sevdigini söyledi bende salak gibi kandim teklifini kabul ettim![]() ![]() ben cok mutluydum![]() ![]() ilk günleri cok iyi anlasiyorduk stn![]() ![]() neyse msnde konusurken bu bana cam ac dedi olmaz dedim babam evde her an odama girerse olmaz baska bir gün acigim söz dedim![]() ![]() bu bi triplere girdi neyse![]() ![]() ![]() sonra soguk davranmaya basladi![]() ![]() 2-3 hafta sonra msnde buna yazdim dedimki bana soguk davraniyorsun![]() ![]() oda "seni üzmek istemiyorum ama bir karar aldim en iyisi bizim ayrilmamiz" dedi![]() ![]() ![]() o anda hayatim karaldi![]() ![]() ![]() "seni üzmek istemiyorum ben senin sevgini hak etmiyorum" dedi![]() ![]() ![]() tabiiki hak etmiyor ama bunu bana nasil yapar ya![]() ![]() ![]() bende dedimki eger sevmiceksen niye benimle cikdin![]() ![]() ![]() oda "denemek istedim ama olmuyo" dedi![]() ![]() ![]() neyse lafimi koydum sildim onu artik hayatimdan![]() ![]() ![]() neyse ben arada sirada facebookda onun sayfasini takip ediyorum bi yeni cikdigi varmis simdide![]() ![]() ve orda yaziyorki cokdandir cikiyoruz mutluyum fln ![]() ![]() ![]() ![]() ya ne kadar uzun zamandan beri bunlar cikabilirlerki diye düsündüm bizim ayrilali daha bi hafta bile olmamisdi![]() ![]() ![]() ne kadar serefsizmis ya![]() ![]() ![]() ben ondan hem nefret ediyorum hemde seviyorum![]() ![]() ![]() ![]() ![]() malesefff![]() ![]() ![]() ![]() keske hic sevmeseydim =(( onun icin kizlar her seni seviyorum diyenlere kanmayin lütfen![]() ![]()
|
|
|
|