|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çünkü, korkuyorum, sevgili, unutma, unutulmaktan |
![]() |
Beni Unutma Sevgili, Unutulmaktan Korkuyorum Çünkü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Unutma Sevgili, Unutulmaktan Korkuyorum Çünküsaat 18 ![]() ![]() Kanepeye belimi yaslandım ![]() ![]() yerdeki taburenin üstündeki siyah kupa bardakta çayım vardı ![]() zara dan ötme bülbül sarkısını açmıştım ![]() bardagıma uzanıp bir yudum daha aldım ![]() sonra soguması için taburenin üzerine koydum ![]() gene yazmaya devam ettim ![]() ötme bülbül ötme bülbül ![]() ![]() ![]() ![]() türkü bitti sonra çayıma uzanıp bir yudum daha aldım ![]() tam o esnada telefonuma mesaj geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mesajı okudum ![]() ![]() telefonumun operatörüne küfür ettim ![]() ![]() kontorum olmadıgından hediye sms talebim aktif edilemiyormuş ![]() zara dan atlı karınca şarkı sözlerisını açtım ![]() begenerek dinledigim bir şarkı sözleriydı bu ![]() ![]() açtım ama birşeyler yemek de istemiyordum ![]() atlı karınca yı o kadar sevdim ki senin de dinlemeni isterdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ya yemek masasındaydın yada odanda uyuyordun ![]() sana mesaj da atamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ev arkadaşım yukarıda hala çıkmadı odasından ![]() ben de tek başıma salonda oturuyorum ![]() canım sıkılıyor ![]() ![]() senle ayrılmasaydık arardım telefonunu konusurduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mesela şimdi kalkıp spor yapardım ![]() ![]() evde tembel tembel oturuyorum hep ![]() kalçalarıma agrılar girdi kanepede oturmaktan ![]() bana güç veren senin sesindi ![]() ![]() yoksun sen ![]() ![]() yapacak birşeyim yok ![]() hayal kuruyordum ilk başlarda ![]() yok oldugunu bile bile varmış farzetip mutlu oluyordum ![]() kurguladıgım senaryolara ben ible gülüyordum ![]() hayallerimde biz ne çok şey paylaşıyorduk ![]() seni hiç bu kadar gülerken görmemiştim ![]() sana söz verdim bir daha aramaycagım sormayacagım diye ![]() sözümü tutarım tutmasına da merak ettigim ve korktugum birşey var ![]() bi zaman geçtikten sonra ![]() herşey birer anı gibi kalacka ya aklında ![]() beni unutacakmısın ondan sonra ![]() beni unutacakmısın sevgili ![]() beni unutma ne olursun sevgili ![]() unutulmak istemiyorum ![]() beni unutma ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
|