Ağlama Annem |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ağlama AnnemDün bir partiye gittim anne bana öğütlediklerin aklımdaydı ![]() ![]() içki içme yavrum demiştin yalnızca soda içtim anne![]() ![]() dediğini yaptığım için içim gururla doluydu diğerlerine benzemedim ve içkili araba kullanmadım![]() ben doğru olanı yaptım anne tıpkı senin dediğin gibi![]() şimdi parti sona eriyor anne ve herkes içkili bense sana dönerken sana tek parçe döneceğimden eminim![]() ![]() ![]() arabayı kullanmaya başladım anne tam yola çıkacaktım diğer araba beni görmedi anne bana eşyamışım gibi çarptı ![]() !!!arabadan çıkartılıp kaldırımda uzanmış yatarken yaralı polisin'bu kız sarhoş' dediğini duydum anne bana çarpan sarhoşsa'onun hatasını ben mi ödeyeceğim'diyor anne![]() ??burada ölüyorum anne hayatım bir balon gibi sönecek mi? etraf kan dolu anne benim kanımla hissediyorum birazdan öleceğim sana son bir şey söylemek istiyorum anne yemin ederim hiç içmedim![]() !!içen ben değil onlardı anne![]() !!galiba bana çarpanla aynı partideydik tek fark o sadece sarhoş bense ölüyorum annem![]() ![]() insanlar neden içer anne ![]() ??şimdi keskin bir acı duyuyorum tıpki bıçak gibi![]() bana çarpan çocuk yürüyor görüyorum bu haksızlık![]() !!ben burada yatıyor ve ölüyorum kardeşime söyle ağlamasın anne babama söyle cesur olsun![]() mezarımın başına 'babasının kızı' diye yazmayı unutmasın![]() birileri ona içkili araba kullanmamasını söylemeli anne![]() nefesim tükeniyor anne gittikçe halzsizleşiyorum![]() ne olur ağlama arkamdan![]() ![]() son bir sorum var anne elveda demeden önce suçlu ben olmadığım halde ölen neden benim??hani alkollü araba kullanmazsam bir şey olmazdı?? |
|
|
|