Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dünya, geleneksel, halk, kültür, kıyafetl, kıyafetleri, ülke

Dünya Halk Kültür Kıyafetleri, Geleneksel Dünya Ülke Kıyafetleri, Geleneksel Kıyafetl

Eski 07-30-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dünya Halk Kültür Kıyafetleri, Geleneksel Dünya Ülke Kıyafetleri, Geleneksel Kıyafetl

Halk kıyafeti ilgi her zaman var olmuştur Halk kostüm yüzyıllar boyunca birikmiş bir halkın doğal kültür paha biçilmez bir varlık vardır Sadece parlak orijinal kültür öğesi değil, aynı zamanda dekoratif sanat çeşitli sentez değildir

Çerkez kostüm
Geleneksel halk kıyafeti - parlak bir vatandaşlık haklarının belirleyici Giysi Kompozisyon, onun tarzı dekor doğa genellikle birçok yüzyıllar boyunca oluşur ve hozyastvenno ve halkın yaşam günlük yol, kültürel ve tarihsel gelişimi kaynaklanır
Halk kostüm - halk sanat, kültür, insanlığın tarihsel anıt en değerli eserdir

Başkurt takım

Bazı insanlar ulusal kostüm küçük bir fotoğraf koleksiyonu bak, çünkü, diğerlerinin yanı sıra ulusal kostüm - ilham gerçekten eşsiz ve muhteşem kaynak!
Kazak kostüm

Çinli opera

Çin

Korece Hanbok

Fas

Romanya

Sırbistan

Tayland

Tatar takım

Özbek kıyafet

Ukrayna kıyafetler

Çerkessk

Japon kimono

Ermeni

Hindistan

Başkurt takım

Özbek kostüm

Adıgey

Diğer Kafkas kostümleri

Avusturya Alman kostümleri

Başka bir Tatar

Kimono

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com