|
|
Konu Araçları |
çalmayın, selahattin, sözü, özdemir, şarkı, şarkıyı |
Bu Şarkıyı Çalmayın Şarkı Sözü Selahattin Özdemir - Bu Şarkıyı Çalmayın |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bu Şarkıyı Çalmayın Şarkı Sözü Selahattin Özdemir - Bu Şarkıyı ÇalmayınBu Şarkıyı Çalmayın Şarkı Sözü Selahattin Özdemir - Bu Şarkıyı Çalmayın Bana bu şarkıyı çalmayın artık Duyunca gözlerim yaşla doluyor Unutmak isterken o vefasızı Dinledikçe onu hatırlatıyor Sözleri yemindi aşkımız için Dillerde duaydı sevenler için Ayrılık yok derdi ikimiz için Duyunca gözlerim yaşla doluyor Bana hep maziyi hatırlatıyor Mutlu günlerimi hatırlatıyor Çalmayın çalmayın çalmayın artık Ne olur susturun susturun artık Bana bu şarkıyı çalmayın artık Duyunca gözlerim yaşla doluyor Dinledikçe onu hatırlatıyor O şimdi dinler mi duyar mı bilmem O da benim gibi ağlar mı bilmem Bu şarkıyla beni anar mı bilmem Ne olur çalmayın çalmayın artık Sözleri yemindi aşkımız için Dillerde duaydı sevenler için Ayrılık yok derdi ikimiz için Duyunca gözlerim yaşla doluyor Bana hep maziyi hatırlatıyor Mutlu günlerimi hatırlatıyor Çalmayın çalmayın çalmayın artık Ne olur susturun susturun artık Bana bu şarkıyı çalmayın artık Duyunca gözlerim yaşla doluyor Çalmayın çalmayın çalmayın artık Ne olur susturun susturun artık Bana bu şarkıyı çalmayın artık |
|