![]() |
Sonu 0 Ama Koş Şarkı Sözü Sansar - Sonu 0 Ama Koş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sonu 0 Ama Koş Şarkı Sözü Sansar - Sonu 0 Ama KoşSonu 0 Ama Koş Şarkı Sözü Sansar - Sonu 0 Ama Koş SANSAR's VERSE 1 Kelime saldırısı sürpriz bir anda ![]() Elime sarılırsın ah Sansi yapma! Derine asit olur derene pirana feninize dünya basit herşey parayla ![]() Takım orda bacak açık ayıbağ alıştım açık ara kaçan kaçık kayıba karıştı ![]() Maça kıza aldım açık kartları karıştır ![]() Albüm yaparım diyelim paraya sıkıştım ![]() Üsküdar da toz yutup büyüdü burnumuz üstkü kalsın her primin bu değil konumuz ![]() Namlularla gelirsem eğilir boynunuz havlu attı üstadın kısa mı boyunuz? Bir doktora dedim beyim ben deliyim deyim yerindeyse bu beyin yerinde değil elim yaralarla dolu ![]() Canımı sıkarsa yaralarlar onu her şehirde kulağım her şekilde konu ![]() NAKARAT(X2) Bu karala kralı ele geçirin vuralım ![]() Sar ama yakalım indir peçeyi bayanım ![]() Bu boooş yollara doğru koş hadi kooş sonu 0(sıfır) ama koş ![]() CASUS's VERSE 1 Herkesin bakış açısı farklı fazlası baskı yapmalı ve taşlanır yalancı ![]() Palavranı cebine sokar bu rapim emin benim ki has ve geriden gelir ![]() Pes deme hemen gurbette beslenen türkler fake mi? Önceden sevdiğiniz ürker şimdi, ne var ne yok bana bir söyle ![]() Yaşamak için tepinir zurası böyle ![]() Aklında kalır benim sözlerim sınavın olsun ender arasında sıranı doldur ![]() Burası yorgun düşürdü beni ama farketmez benim her günüm yeni çaba ![]() Bas her adımını tas tamam yarınımız, başkası karşımızda kaş çatamaz anla ![]() Kasmadan kanımızla rap dolaşamaz ki bu iş hem bir sevda hem de çok aksi ![]() SANSAR's VERSE 2 Sarıdır yapraklar korumamın kalıbı ![]() İri yarı bele dayar acıdır ayarı ![]() Anadolu yakasına korum kestiğin yarını ![]() Merak etme avrupa'da diğer öbür yarımım ![]() Hip hop demek benim çocuk hayatımın 8 yılı ![]() Patlar bu sokaklarda gangsta olan hanımım ![]() Kliplerde iyiden iyiye göster bel altını ![]() Tarattım 6 popçu vurup cesetler yer altının ![]() CASUS's VERSE 2 Casus ve Sansar aynı yolun yolcuları, bu ikiliyi tanı kaygı yolun solukları ![]() Stresli de gelebilir hızlı geçer vakit, nakitimiz bıkmış tırstı ![]() Bedeli ödenerek sinirimiz taştı ![]() Dalga ortamlarında da birisidir kancık ![]() Kimisi burada ve lazım olan orada ![]() Biz yanmışız ateş yakmış bizi burada ![]() NAKARAT(X2) Bu karala kralı ele geçirin vuralım ![]() Sar ama yakalım indir peçeyi bayanım ![]() Bu boooş yollara doğru koş hadi kooş sonu 0(sıfır) ama koş ![]() |
![]() |
![]() |
|