![]() |
Yalanım Yok Şarkı Sözü Seda Sayan - Yalanım Yok |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalanım Yok Şarkı Sözü Seda Sayan - Yalanım YokYalanım Yok Şarkı Sözü Seda Sayan - Yalanım Yok El değmemiş bir aşkı yaşıyorum seninle Her akşam karışıyor nefesim nefesinle El değmemiş bir aşkı yaşıyorum seninle Her akşam karışıyor nefesim nefesinle Nasıl mutlu olursun Benim gibi biriyle Bilmiyorum sevgilim Ben kime çektim böyle Ama yalanım yok kıskancım Birazcıkta huysuzum Sana yan bakanın gözlerini Oymazsamda mutsuzum Ama yalanım yok kıskancım Birazcıkta huysuzum Sana yan bakanın gözlerini Oymazsamda mutsuzum Gel diye sallıyorum her gün sana elimi Herkes bana şaşırıyor akıllımı deli mi Gel diye sallıyorum her gün sana elimi Herkes bana şaşırıyor akıllımı deli mi Nasıl mutlu olursun Benim gibi biriyle Bilmiyorum sevgilim Ben kime çektim böyle Ama yalanım yok kıskancım Birazcıkta huysuzum Sana yan bakanın gözlerini Oymazsamda mutsuzum Ama yalanım yok kıskancım Birazcıkta huysuzum Sana yan bakanın gözlerini Oymazsamda mutsuzum Ama yalanım yok kıskancım Birazcıkta huysuzum Sana yan bakanın gözlerini Oymazsamda mutsuzum Ama yalanım yok kıskancım Birazcıkta huysuzum Sana yan bakanın gözlerini Oymazsamda mutsuzum Ama yalanım yok! |
![]() |
![]() |
|