Mutlulugu Hayatımın Sonlarına Sakladım Şarkı Sözü Selman - Mutlulugu Hayatımın Sonlar |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mutlulugu Hayatımın Sonlarına Sakladım Şarkı Sözü Selman - Mutlulugu Hayatımın SonlarMutlulugu Hayatımın Sonlarına Sakladım Şarkı Sözü Selman - Mutlulugu Hayatımın Sonlar (NAKARAT 1 DEFA) daha kaç defa kabuslarım uykularımı bölecek bu fani ne zaman ölecek saniyeler saatlermi sürecek gözyaşı dökecek bu rapçi bir damla gözyaşıylamı gömülecek hayat örülecek bir duvar belkide mutluluk son dakikanda aşikar olmasaydı bana umut veren bu şarkılar anladım,yaktılar ve yandım mutluluğu hayatımın sonlarına sakladım dünya sahtekar bir kumarbaz,parası olan insanlık tanımaz,katledilmiş duygular denizinde selman yaşlı bir kaptan komutasına komut veremeyen bir komutan,payımı alamadım hayattan,dışa kapadım tüm kapılarımı odama gömülüyüm,kefene sarılı bir ölüyüm,bazen tek başıma bir dörtlüyüm,bazen se bir yok yokum artık,17 senelik ömrümden mutluluğa pay yok,yeni doğan bir bebeye nasihat yaşamaktan kork dış dünya ile olan tüm kan damarlarımı kestim,bahçeme umut fidanları diktim,oysa yetişmedi,dünya kurak bir iklim (NAKARAT 1 DEFA) daha kaç defa kabuslarım uykularımı bölecek bu fani ne zaman ölecek saniyeler saatlermi sürecek gözyaşı dökecek bu rapçi bir damla gözyaşıylamı gömülecek hayat örülecek bir duvar belkide mutluluk son dakikanda aşikar olmasaydı bana umut veren bu şarkılar anladım,yaktılar ve yandım mutluluğu hayatımın sonlarına sakladım tüm varımı yokluğa teslim ettim,arayışlar içinde bulunamayan bir kayıptı benliğim, fark ettim,aynalardaki görüntüler ve yürekler her zaman farklı,sen bambaşkasın selman diğer insanlar gibi eğlenemez ve onlarla ağlayamazsın,attığın adımlarınlla her zaman en öndemi olmalısın bence adımlarını bilmen yeterli,yakmadım ve yakamdan attım sigaramı,yıktım dumanla inşa edilen villalarımı beni unutanları ben sonsuza kadar kalbimde yaşattım,geçmişimi kıymetli kıldım,aslında günahsavar bir sevgi tankıydım her zaman sevdim ve sevgilerinin üstü kaldı,kader arkadaşım yalnızlıkla koyun koyuna bir esaret hayatu yaşadım belkide mutluluk hayatımın sonlareında saklı (NAKARAT 1 DEFA) daha kaç defa kabuslarım uykularımı bölecek bu fani ne zaman ölecek saniyeler saatlermi sürecek gözyaşı dökecek bu rapçi bir damla gözyaşıylamı gömülecek hayat örülecek bir duvar belkide mutluluk son dakikanda aşikar olmasaydı bana umut veren bu şarkılar anladım,yaktılar ve yandım mutluluğu hayatımın sonlarına sakladım |
|