Döktür Döktür Şarkı Sözü Selçuk Şahin - Döktür Döktür |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Döktür Döktür Şarkı Sözü Selçuk Şahin - Döktür DöktürDöktür Döktür Şarkı Sözü Selçuk Şahin - Döktür Döktür Disko tam dolmus guzeller cosmus Her genc kendine fistik bulmus Onu bunu bosver biri var orda Sikir Sikir sallaniyor uf benlik bu Kafayi da yiyecem vodkayi dikecem Usulca yavasca yanina da gidecem Bak goreceksin kafaya da alacam Muzik te gelsin bak nasil cosacam Döktür döktür sagdan soldan Kivir kivir kivir hadi yine bastan Döktür döktür sagdan soldan Kivir kivir kivir hadi yine bastan Gel hadi gel gel bizim party ye gel Esmeri sarisini hepsi bir arada Ben bu geceye hos sarhos olmusum Tutmayin sakin beni ben o guzele vurulmusum Oh bee dikkatini cektim Yavas yavas citir citir yanima geldi Yaklasti yanima fisildadi kulagima Tam benliksin dedi yasadim bu gece Döktür döktür sagdan soldan Kivir kivir kivir hadi yine bastan Döktür döktür sagdan soldan Kivir kivir kivir hadi yine bastan Gencler oynasin kizlar kivirsin Butun yurekler kipir kipir carpsin Renkler isiklar bugun bambaska Kafayi da ucurdum bosver takma Onu bunu bosver biri var orda Ne yapsam ne etsem aklim fikrim onda Gitsem mi gitmesem mi al beni yanina Sesler bokslar geliyor zurna Döktür döktür sagdan soldan Kivir kivir kivir hadi yine bastan Döktür döktür sagdan soldan Kivir kivir kivir hadi yine bastan (2x) Onu bunu bosver biri var orda Ne yapsam ne etsem aklim fikrim onda Gitsem mi gitmesem mi al beni yanina Sesler bokslar geliyor zurna |
|