![]() |
Odam Dar Şarkı Sözü Sansar - Odam Dar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Odam Dar Şarkı Sözü Sansar - Odam DarOdam Dar Şarkı Sözü Sansar - Odam Dar Nakarat Odam dar tam 3 ![]() Nerde bu bok yok hiçbi' çare, ha ha ha ha ![]() ![]() Her şey mümkün genç,yeter ki iste ! Sahtiyan İbneler arz edin, adımı sarf edin, Muhabbetin kardeşim kardeşi katledin, Orospular çark edin, tadımı da fark edin, Ağır kesim ağır takılan kesimin var kesin Cinsel birtakım problemleri,eziklikleri, Egosantrik çözümleri andıran kapanma hisleri, Yarrak yiyin, adam olun, Kulağınızı Van Gogh gibi kesin, Çavdar tarlasında gençlik kesin ![]() Gönülçelen,her nefes alanı siken, Kadını döven,bu ne biçim bir özgüven ? PİÇ ! Yediği her lokma kaldı dünden bugüne, Övüne övüne geldim hem sen hem de özün hiç ! Bu satır sözün bittiği yerde, Hatır var kahveci değil, Sikkolarla değil SALVO'yla ! Kalyonu sevki idare tek sebebi Sahto şimdi bismark gemisi var nedeni ! Nakarat Odam dar tam 3 ![]() Nerde bu bok yok hiçbi' çare, ha ha ha ha ![]() ![]() Her şey mümkün genç,yeter ki iste ! Sansar Klibim Fox Kids'te dönsün oğlum Kaprisli olduğunda doğrudur Bitirdik ilk pisti Yitirdik her dostu hepsi benden kaprisli Tam sizliktir club'ler siktiğimin artisti Sahto dedi Türkiye'de iyi yazan mc'sin Ve kesinlikle o da benim için öyleydi İki yabancı geldi gece değil öğleydi Senden izin almadan mülküne girdi Evini gözünün önünde soyuverdik Sonrasında seni vurup orda koyuverdik Kimisi realde korktu suyu geldi Duyuverdiğim an rapi sana verdim Benimle konuşcaksan full cap'ini çıkar Çünkü yanımdaki biri belki kafa atar Akla yatar paraları kazanmaya başlayan Salvo Sahto Sansarlar acıkınca parçalar Nakarat Odam dar tam 3 ![]() Nerde bu bok yok hiçbi' çare, ha ha ha ha ![]() ![]() Her şey mümkün genç,yeter ki iste ! |
![]() |
![]() |
|