![]() |
Ölürsem Bugün Şarkı Sözü Sansar - Ölürsem Bugün |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ölürsem Bugün Şarkı Sözü Sansar - Ölürsem BugünÖlürsem Bugün Şarkı Sözü Sansar - Ölürsem Bugün Ölürsem bu gün ![]() ![]() ![]() Ölürsem bu gün ![]() ![]() ![]() Ölürsem bu gün ![]() ![]() ![]() Ölürsem bu gün ![]() ![]() ![]() Kafiyeler düşünüyorum rap sürekli aklımda ![]() Herkes bunun farkında,double rhymelar uykumda ![]() Düşünüyomusun hayatının boktan geçtiğini ![]() Hayal et yüzlerce kişinin ölmeni istediğini ![]() Sokaklarda yürüyorum rapçiler yanıma geliyor ![]() İmzamı istiyorlar ilk kez benle ilgileniliyor ![]() Yine sokakta yürüyorum rapçiler bana bakıyor ![]() Gözleri gözlerimde onlar kavga istiyor ![]() Ve benim artık bu bok için sabrım kalmadı ![]() Her düşmanı gördüğümde "acaba bıçağı var mı?" Birine saldırmak istediğimde seni düşünüyorum ![]() Ela gözlerini güzelim,kendimi durduruyorum ![]() Biz tanışmadan önce hayatım yeşillik tütün ![]() Şimdi herşeyden korkuyorum patlıyor ödüm ![]() Cenazemde rapimi çalın beni öyle gömün ![]() Benim için üzülür müsün ölürsem bu gün? Nakarat: Beni yargılamaya kalkmayın!Ölürsem bu gün ![]() ![]() ![]() Çünkü beni tanımıyosunuz lan!Ölürsem bu gün ![]() ![]() ![]() Cenazeme kaçınız gelir!Ölürsem bu gün ![]() ![]() ![]() Sansi yine bi şişeyi devir!Ölürsem bu gün ![]() ![]() ![]() Sürekli tehditler,çatışmaya davetler ![]() Kaygılarım artıyor,üstümde kesici aletler ![]() Rahat yürüyemiyorum artık hiçbi semtinde ![]() Bu amına kodumun yerinde,kendi kentimde ![]() Siyasallar bile düşman,sağdan soldan ![]() Nedeni belli yürüyoruz çünkü farklı yoldan ![]() Yinede çalarım onlarca zavallının kolonlarından ![]() Onlarda benim gibi satrancın piyonlarından ![]() "Küçükken hayalimdi bu günlerde olmak ![]() Şimdi bu fame sıkıyor beni istemiyorum ahmak ![]() İsterseniz deyin yavşak isterseniz korkak ![]() Tek istediğim birinin göğsünde uyumak ![]() Yazdığım en içten şarkı ![]() ![]() Bi orospu sokaklarda saçları fönlü ![]() Bu siktiğimin şarkısı olmalı benim için dönüm ![]() Benim için üzülür müsün ölürsem bugün? Nakarat |
![]() |
![]() |
|