![]() |
Batsın Bu Dünya Şarkı Sözü Sertaç Yanmaz - Batsın Bu Dünya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Batsın Bu Dünya Şarkı Sözü Sertaç Yanmaz - Batsın Bu DünyaBatsın Bu Dünya Şarkı Sözü Sertaç Yanmaz - Batsın Bu Dünya Yazıklar olsun, yazıklar olsun Kaderin böylesine, yazıklar olsun Her yer karanlık, nerde insanlık Kula kulluk edene yazıklar olsun ![]() Batsın bu dünya, bitsin bu rüya Ağlatıp da gülene, yazıklar olsun Dogmamış çileler, yaşanmamış dertler Hasret çeken gönül, benim mi olsun ![]() ![]() Ben ne yaptım, kader sana Mahkum etti, beni bana Her nefeste, bin sitem var Şikayetim yaradana, şikayetim yaradana ![]() Şaşıran sen mi yoksa ben mi, bilrmedim Öyle bir dert verdin ki, kendime gelemedim Çıkmaz bir sokaktayım, yolumu bulamadım Of ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben mi yarattım, ben mi yarattım Derdi ızdırabı, ben mi yarattım Günah zevk olmuşsa, vefa yorulmuşsa Düzen bozulmuşsa, ben mi yarattım ![]() Batsın bu dünya, bitsin bu rüya Aşksız geçen ömrüme, yazıklar olsun Dogmamış çileler, yaşanmamış dertler Hasret çeken gönül, benim mi olsun ![]() Ben ne yaptım, kader sana Mahkum etti, beni bana Her nefeste, bin sitem var Şikayetim yaradana, şikayetim yaradana ![]() Şaşıran sen mi yoksa ben mi, anlayamadım Öyle bir dert verdin ki, kendime gelemedim Çıkmaz bir sokaktayım, yolumu bulamadım Of ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|