![]() |
Tiryakinin Sigara Bırakma Günlüğü:))) |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
Tiryakinin Sigara Bırakma Günlüğü:)))Tiryakinin Sigara Bırakma Günlüğü Sevgili günlük, Bu sabah Hürriyet´in Kelebek ekinde sigarayı bırakmanın vücuda yaptığı olumlu etkileri anlatan bir haber okudum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SEKİZİNCİ SAAT Sevgili günlük, Tabloya göre sigarayı bıraktıktan sekiz saat sonra tansiyon ve nabız normale dönüyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunu söyleyince kendi nabzının ve tansiyonunun da harika olduğunu söyledi, meğer sekiz saattir uyuyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ONUNCU SAAT Sevgili günlük, Sigarayı bırakırken başlangıcın çok zor geçtiğini duymuştum ![]() ![]() ![]() ![]() ON BİRİNCİ SAAT Acaba azaltarak mı bıraksam? Sadece yemeklerden sonra içsem mesela? Yok yok, dayanmam lazım ![]() ![]() ON ÜÇÜNCÜ SAAT İki saattir aralıksız kabak çekirdeği yiyorum ![]() ![]() ON DÖRDÜNCÜ SAAT Kabak çekirdeğini bırakınca yemekten sonrakine benzer bir sigara içme isteği uyandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ON YEDİNCİ SAAT Sevgili günlük, Kendimden utanıyorum ![]() ![]() ![]() YİRMİ DÖRDÜNCÜ SAAT Sevgili günlük, Biliyor musun, sigarayı bıraktıktan 24 saat sonra kalp krizi riski yüzde 25 azalıyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İKİNCİ GÜN Sevgili günlük, Dün çok kötü geçti ![]() ![]() ![]() ![]() ÜÇÜNCÜ GÜN Sevgili günlük, Çok güzel bir gündeyiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DÖRDÜNCÜ GÜN Sevgili günlük, Dün ne güzel başlamıştı hatırlarsın, ama korktuğum başıma geldi ve sevgilimle kavga ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BEŞİNCİ GÜN Sevgili günlük, Bu sabah İstikbal´den çek-yat gelecekti, öğlene kadar bekledim, ne gelen var ne giden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALTINCI GÜN Sevgili günlük, Sevgilim aradı, bana çok kızgın olduğunu söyleyip bir çuval zır zır yaptı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YEDİNCİ GÜN Sevgili günlük, Kabul etmem gerekir ki bugün çok sinirliydim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SEKİZİNCİ GÜN Sevgili günlük, Teoman arayıp bir daha benimle görüşmek istemediğini söyledi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DOKUZUNCU GÜN Sevgili günlük, Sana ne zamandır sevgili günlük diye seslenmediğimi farkettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ONUNCU GÜN Sevgili günlük, İki gün önce, sigarayı bırakmanın çeşitli yöntemlerinden sözetmiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ON BİRİNCİ GÜN Sevgili günlük, Kendime bir iyilik yapıp sigarayı beşe çıkardım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ON İKİNCİ GÜN Sevgili günlük, Bugün gazetede Amerika´da yapılan bir araştırmayla ilgili haber okudum ![]() ![]() ![]() ![]() ON ÜÇÜNCÜ GÜN Sevgili günlük, Sevgilimi ve Teoman´ı arayıp özür diledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ON DÖRDÜNCÜ GÜN Sevgili günlük, Teoman´la ocakbaşına gittik ![]() ![]() ON BEŞİNCİ GÜN Sevgili günlük, Püfür püfür içiyorum sigaraları ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tiryakinin Sigara Birakma Gunlugu |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Tiryakinin Sigara Birakma GunluguTiryakinin Sigara Birakma Gunlugu Sevgili günlük, Bu sabah Hürriyet'in Kelebek ekinde sigarayı bırakmanın vücuda yaptığı olumlu etkileri anlatan bir haber okudum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SEKiZiNCi SAAT Sevgili günlük, Tabloya göre sigarayı bıraktıktan sekiz saat sonra tansiyon ve nabız normale dönüyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunu söyleyince kendi nabzının ve tansiyonunun da harika olduğunu söyledi, meğer sekiz saattir uyuyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ONUNCU SAAT Sevgili günlük, Sigarayı bırakırken başlangıcın çok zor geçtiğini duymuştum ![]() ![]() ![]() ![]() ON BiRiNCi SAAT Acaba azaltarak mı bıraksam? Sadece yemeklerden sonra içsem mesela? Yok yok, dayanmam lazım ![]() ![]() ON ÜÇÜNCÜ SAAT iki saattir aralıksız kabak çekirdeği yiyorum ![]() ![]() ON DÖRDÜNCÜ SAAT Kabak çekirdeğini bırakınca yemekten sonrakine benzer bir sigara içme isteği uyandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ON YEDiNCi SAAT Sevgili günlük, Kendimden utanıyorum ![]() ![]() ![]() YiRMi DÖRDÜNCÜ SAAT Sevgili günlük, Biliyor musun, sigarayı bıraktıktan 24 saat sonra kalp krizi riski yüzde 25 azalıyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iKiNCi GÜN Sevgili günlük, Dün çok kötü geçti ![]() ![]() ![]() ![]() ÜÇÜNCÜ GÜN Sevgili günlük, Çok güzel bir gündeyiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DÖRDÜNCÜ GÜN Sevgili günlük, Dün ne güzel başlamıştı hatırlarsın, ama korktuğum başıma geldi ve sevgilimle kavga ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BEŞiNCi GÜN Sevgili günlük, Bu sabah istikbal'den çek-yat gelecekti, öğlene kadar bekledim, ne gelen var ne giden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALTINCI GÜN Sevgili günlük, Sevgilim aradı, bana çok kızgın olduğunu söyleyip bir çuval zır zır yaptı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YEDiNCi GÜN Sevgili günlük, Kabul etmem gerekir ki bugün çok sinirliydim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SEKiZiNCi GÜN Sevgili günlük, Teoman arayıp bir daha benimle görüşmek istemediğini söyledi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DOKUZUNCU GÜN Sevgili günlük, Sana ne zamandır sevgili günlük diye seslenmediğimi farkettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ONUNCU GÜN Sevgili günlük, iki gün önce, sigarayı bırakmanın çeşitli yöntemlerinden sözetmiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ON BiRiNCi GÜN Sevgili günlük, Kendime bir iyilik yapıp sigarayı beşe çıkardım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ON iKiNCi GÜN Sevgili günlük, Bugün gazetede Amerika'da yapılan bir araştırmayla ilgili haber okudum ![]() ![]() ![]() ![]() ON ÜÇÜNCÜ GÜN Sevgili günlük, Sevgilimi ve Teoman'ı arayıp özür diledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ON DÖRDÜNCÜ GÜN Sevgili günlük, Teoman'la ocakbaşına gittik ![]() ![]() ON BEŞiNCi GÜN Sevgili günlük, Püfür püfür içiyorum sigaraları ![]() ![]() ![]() _________________
![]() |
Cevap : Tiryakinin Sigara Birakma Gunlugu |
![]() |
![]() |
#5 |
bukettt
|
![]() Cevap : Tiryakinin Sigara Birakma GunluguKonu verilmiştiiiii ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Tiryakinin Sigara Bırakma Günlüğü:))) |