![]() |
Ruhsal Revir Şakı Sözü Radikal - Ruhsal Revir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ruhsal Revir Şakı Sözü Radikal - Ruhsal RevirRuhsal Revir Şakı Sözü Radikal - Ruhsal Revir Le Americano Mauvaize Graine, Sübyan atack Poyrazdan Potansiyel depresyonla ağlar duvar yalandan Chronique değil sadece melankolik oldu ruhuma vurdu Ritmik bitkisel hayatı buldum, boğdum kumdan kalplere sundum Tuzla buz karanlık; kopuk başına gerdanlık ! Gafirin hakkıma dailim oldu, cahilin ağzına zemzem doldu Aslına vurunca ruhuda bozdu bozuk dilinde kalbıde pas tuttu Kimler ne sundu ? kimler unutuldu ! Ruhuma 23 yıllık amorti vurdu , rapin metodları kurutuldu ![]() Limanın dibine batana bide gidenin ardına bakmadan ölüme mendil salla Liman batıkmış çoktan ![]() ![]() ![]() Savrulurmuş gheddolardan unutulmuş sevdalara yıkılırmış krallarda ağlarmış Dünya gebe kalmış ![]() ![]() ![]() ![]() Karamsarlık değildir bu delirmekle delirmemek arasında kalmaktır Anlamak sana kalmış ! Derin muhafaza şekline bürün, hürdür zindanlarımdan kaçmak övünün Ben tarzı yarattım sizde dinleyerek büyütün Yalanım varsa kişiliği yoktur Özürümün Rockerlar kültür körüdür müzikle büyütülür böğürür Dünya diyarını mesken tuttum adını radikal koydum yurdumun Şuurum ruhuma şarapkolik Komatik Mürekkep şikayetın aslı argo mektep ! Suretim nevale, soğuk nefes havale zamanı geldi ruhumu revire kaldır anlatılır; bu dünya masalları yalandır çünkü karın toktur para coktur ! Suclanmış bu suclu dünyanın karamsarları Nihayi kararların hevesinde kalp kırıldı Sen beni aldattığını sandın ama onlarca kez aldatıldın ! |
![]() |
![]() |
|