|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
boğdum, ikti, iktidarı, kanında, radikal, sözü, şakı, şehitlerin |
![]() |
Şehitlerin Kanında Boğdum İktidarı Şakı Sözü Radikal - Şehitlerin Kanında Boğdum İkti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehitlerin Kanında Boğdum İktidarı Şakı Sözü Radikal - Şehitlerin Kanında Boğdum İktiŞehitlerin Kanında Boğdum İktidarı Şakı Sözü Radikal - Şehitlerin Kanında Boğdum İkti Kadere çelme taktım artık hergünümde dünüme hasret gözlerim dolunca ağlarım ve secdelerde güneş batmıs seyret hatıralar ülkesinde belki kayıp millet katil utanırmı bu kanlı gözlerin teror felaketinde sehit düşünce ağlatır ve bazı karanlık suratlar kaçar kardeşlerim şırnakta oglu burslu olarak amerikada yasar askerlikten kacar 30 bin şehit askerin kanında boğulsun bu iktidar sallanırmı dar ağacında domuz boku apo cehennemde bile affedilmez o piço gunahkar o serefsiz o hersabahta gazetelerde kardeşlerim cennetinde ben yasarken cehennemimde hapsedildim anne günahları affedilmez ölümlerin sonu gelmez pkkyı devlet görmez ŞEHiTLERİM ÖLMEZ Batıdan güneş doğdu bugun ölum günüm neden sonu gelmez cevap verin bana amerika yalakası olmak gibi deildir şehitlerin kanında boğdum iktidarı(2x) 93 te 95i hatırlatmak zor deil gel beyim yaşanılan acıları bidrde sen gör duyduklarımız duymadıklarınızın yarısı belkide birleşmiş milletlerinde insan hakları nerde yaş tutan şu kalbinizde vicdanınızı sorgulayın şimdilerde Türkiye felaketin eşiginde karanlıktı bulutlar karanlıktı herşey dönüşü olmayan bir yolda gidiyoruz hep birlikte Batıdan gunes doğdu bugun ölum günüm Neden sonu gelmez cevap verin bana amerika yalakası olmak gibi deildir Şehitlerin kanında bogdum iktidarı(4x) Şehitlerimizin mekanı cennet Onları unutmadık amerikanın kukları köpekler ya siz??? |
![]() |
![]() |
|