![]() |
Gitmeden Giderim Şarkı Sözü Soner Alıç - Gitmeden Giderim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gitmeden Giderim Şarkı Sözü Soner Alıç - Gitmeden GiderimGitmeden Giderim Şarkı Sözü Soner Alıç - Gitmeden Giderim Her gün üzülmektense Bir gün üzülürüm Her gün terkedilmektense Bir gün çıkar giderim Sevmeyi sevilmeyi bilsemde Neyi öğreneceğime karar veremesemde Seni sevdiğimi söylesemde Artık ne anlamı kaldığına değer veririm Ha ![]() Hatalar cahillikler insanlar için vardır derim Dur gitme diyen bir ses bile duysam yüreğimde Yüreğinden ıssızca ayrılıp,ağlayarak giderim Uzaklara,belki dönüşü olmayan yollara Avuntulara,ayrılıklara,yolculuklara viran olurda Sevdamın son bakışlarına derbeder olupta giderim O kadar ağladımki sana anlatamam Bu yolculuğun gidişi var ama gelişi yok Geri gelemem acı var kalbimde Dayanamam sızlarda ansızın giderim Hüzün olan yüreklerden Mutlu olan sevgilerden Ayrılık olan sevdalardan Güsel olan herşeyden Bir tek kalemde siler giderim Bilirsin sevmek kolay Karşılığıda kolay olsa bile Sevsende sevilsende Öğretmeyi becersende Delicesine virane olur giderim Terkedilmeyi bilirmisin Delicesine sevmeyi Hasretini gidddermemeyi Bilirmisin? Ne acılar çektiğimi Umutlu yaşamaya çalıştığımı Aşkımı kalbime kilitlediğimi Anahtarını okyanusa attığımı Bilirmisin? Giderim be arkadaş Yolun sonu belli Giden gittimi gitti be arkadaş Ağlama Üzülme Hatırlama Ola bir gün özlersen,beni ziyaret gelmek istersen bana bir Mavi gül getirirsen çok ama çok mesut olurum ![]() Vakit doldu güselim Kara tren geldi almaya beni Seni sonkez seviyorum demeden giderim Giderim gülüm ![]() ![]() Gittim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|