|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
rapor46, söyleyin, sözü, şarkı |
![]() |
Söyleyin Bunu Bana Şarkı Sözü Rapor46 - Söyleyin Bunu Bana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Söyleyin Bunu Bana Şarkı Sözü Rapor46 - Söyleyin Bunu BanaSöyleyin Bunu Bana Şarkı Sözü Rapor46 - Söyleyin Bunu Bana bu vatanı daha kaça bölecekler? bilemiyorum ![]() ![]() ![]() ne olacak bu gidişler, boşa serzenişler ![]() ![]() ![]() başbakan ve tayfası beyler, yeni bi millet ilan etmişler ![]() vay halimize, kroları zaptememeişler diyecekler ![]() bu dünya ![]() ![]() ![]() daha kaç 30 ![]() akan kanlar hep boşaymış, be gazi! anla ![]() ![]() ![]() istanbul'un göbeğinde teröristler saldırırken halka, nerdeydin acaba ey devlet baba? çıkarılan yasalar avrupa birliği adına ![]() ne kadarda saçma! polisin elini, kolunu bağlayan yasa, çok mu faydalı ha? söyleyin bunu bana! türkiye burası kardeşlik timsali ![]() ![]() ![]() türk ya da kürt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bunca fedakarlık yetmezmiş gibi ![]() ![]() ![]() birden bire yepyeni bir millet doğuverdi ![]() 500 kelimeden oluşan alfabesiyle, kürt kültürü denilen kült ürünleriyle ![]() ![]() ![]() bu vatanı bölmeye çalışan kurşun askerlere hergün yenisi ekleniyor, potansiyel teröristlerle ![]() yıkanıyor beyinler, utanmıyor kimseler ![]() ![]() ![]() ağlıyor bu bendeki gözler, sızlıyor mezarsız kemikler; kırk yıllık vatanım elden giderken ![]() ![]() ![]() söylüyeyim sana bu topraklardan pay iddia edecekleri: milattan önce yok olmuş anadolu medeniyetleri ![]() ![]() ![]() teröre ortak müdahele dedikleri, türk askerini aldı,i gotürdü, yedi, bitirdi ![]() ![]() ![]() çileden çıktı bu türk halkı ![]() diyemem; mutlu, mesut, bahtiyar olacaktı ![]() saklı terör maskesini çıkardı ![]() bunlar kardeşimiz: kürtler olamazdı ![]() olmayacak zaten bundan böyle! türk halkı kolkola, el ele; boşnağı, çeçeni, lazı ve kürtüyle ![]() ![]() ![]() kin kusacak dinsiz illet teröre! islam terörü son kez lanetlemeli! müslüman kardeşlerimiz mi arkadan vuracak hep bizleri? bunca fedakarlık yetmezmiş gibi ![]() ![]() ![]() birden bire yepyeni bir millet doğuverdi ![]() soyu, sopu belli değil terörün; sınırı kalmamış egemenliğe küfrün ![]() gizli güçlerin yalanlarına kanmasın bu millet ![]() bu zillet, terör denilen şey en büyük illet ![]() yıkanıyor beyinler, utanmıyor kimseler ![]() ![]() ![]() ağlıyor bu yaşlı gözler, yakınıyor mezarında şehitler; kardeş kardeşe kırdırtılırken ![]() ![]() ![]() nakarat: rum, ermeni, laz, alevi, kürt ya da çerkezi ![]() ![]() ![]() ne fark ederki? şunu bilmeli; burası türkiye cumhuriyeti! bölemeyecekler, atalardan miras kalan bu devleti ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|