|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alıç, büyümüştür, soner, sözü, yüreğim, şarkı |
![]() |
Artık Büyümüştür Yüreğim Şarkı Sözü Soner Alıç - Artık Büyümüştür Yüreğim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Artık Büyümüştür Yüreğim Şarkı Sözü Soner Alıç - Artık Büyümüştür YüreğimArtık Büyümüştür Yüreğim Şarkı Sözü Soner Alıç - Artık Büyümüştür Yüreğim Suskunsun Suskunum Bir hüzün kıyısında Dalmaya hazır bir martı Kanadına yazıldım İnadına yazıldım Hikayeme girdiğin gibi Çıkıyorsun bir gün ortası Bir gün ortası güneşe küsüyorum Leyla çoktan susmuştur Çöller içimde büyüyor Mecnun çoktan bulmuştur mevla'yı Ah! başına düşesi dağ olaydım Rüzgar senden beri esmiş Duymamışım Alıp götürmüştür sesini Zaman senden yana geçmiş Anlamamışım Şarkılar hep seni söylemiştir Ağlamışım Ah! diline düşesi bağ olaydım Kaybettiğim ne çok şey var Seninle kazandığım Kaybettirdiğin Yüreğim en son yitirdiğim Varlığım olaydı En son kırılacak şeyim Olaydı aynam ![]() Gittin ![]() Ben yokum Aynalar kırık dökük Ah! peşine düşesi çağ olaydım Kanlı gömleğini bırakıp bende Kim duyuyor kokunu şimdi uzaktan Ellerim hala kanıyor Hayatda ![]() Biliyorum Yaşamda beni kıskanıyor Uyku çiçekleri uyanmayacak Ve biliyorsun Gün uzaklarda doğacak Gidiyorsun Hergün Hergün yeniden gidiyorsun Ah! içine düşesi ağ olaydım Hücremde güzü anlatıyor martılar Beyaz değildir artık onlar Bir bir sararıyor tenleri Sararıyoruz ![]() Gördükçe gidenleri Zaman çoktan çöktü Dibine yokluğun Bir şehir vardı burda bir yerlerde Burda bir yerlerde sen olmalıydın Bu vakit Gölgeni bırakmalıydın yahut Gittin tümünle Bütünümle Yüreğimin boşluğuna Duaları doldurdum Artık büyümüştür yüreğim Bir viran şehirde Ah! elime düştüğünde sağ olaydın |
![]() |
![]() |
|