|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| istediğimi, raffine, sözü, verin, zet, şarkı |
İstediğimi Verin (Ft. Zet) Şarkı Sözü Raffine - İstediğimi Verin (Ft. Zet) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İstediğimi Verin (Ft. Zet) Şarkı Sözü Raffine - İstediğimi Verin (Ft. Zet)İstediğimi Verin (ft Zet) Şarkı Sözü Raffine - İstediğimi Verin (ft Zet) Raffine: Tarih tekerür etmez, etse haberim olurdu boğuşurdugeçmişim, geleceğim, durmam ben ![]() Gideceğim buralarda durmak bana haram Derin kanaryaram, eskiyi satın alamaz param Voltalar atarken ben nedense başım eğik silik hayallerin peşinde koşmaktan yoruldum ![]() Sor bakalım kaç gün oldu adını seslenmeden durduğum ![]() Zor günümdü nezlinde yalancı olduğum ![]() Yok dedim, var dedim Bende sen gibi yoktan var edildim Yemeğimi bitirdim![]() Çok bilindik şarkıları tekrar etmek gibi basittir özür dilemek Birkez kırıldı kalbim![]() Ben kaçıkmıyım, saçıkmıyım ortalarda Balıkçınıngözüne kanıp çekildim yukarı oltalarla Hatıralar bölündü ikiye satırla Mürkkebimi dağıtangöz yaşlarım satırlarımda Nakarat: İstediğimi verin, tozlu raflarımda geçmişim yanar benim gözlerim dalar derin benim ![]() Hislerim böyledir, yerli yersiz söylenir Sözlerin bana bi simgedir ki içimde mimlenir ![]() Zet: SEVGİYLE HEYECANLA BAŞLAYAN HER AŞKA ACI NOKTAYI KOYAR ![]() ![]() NOKTA!HATA, AFFEDİLMEZ OLAYLARA VERİLEN TAKMA İSİM ![]() ![]() ![]() MAHLAS! KADER OYUNUNU OYNADIĞI ZAMAN BOYNUNA BAĞLI İPLE, BİR DÜĞÜM DAHA AT, YOKSA DÜŞERSİN ![]() ![]() GEBER!İLK DEĞİLSİN BU SIRADA ![]() ![]() İLK BENİM!GELECEK İÇİN DÜŞLEDİKLERİM GERİDE KALDI ÇOKTAN ![]() ![]() YOKOLAN ÜMİTLERE EKMEK BANDIM ![]() ![]() ÜZERİNE TUZ BASTIM!HAYAL DEDİĞİM YEŞİLÇAMDA PARLAYAN AY OLMAKTI, GÜNEŞE ZATEN SIRTIMDAN BAKTIM ![]() ![]() HATTA BAKAMADIM!ÇİVİLİ YATAKLARDA YATTIM, UYANDIM UMUT RÜZGARININ ESİNTİSİYLE, SOKAKTA KIRIK KALPLERE RASTLADIM ![]() ![]() KOPYAKALPLERE DAMLADIM! KENDİME TELEFON AÇTIM, AL DEDİM BENİ BURADAN, İNSANLAR TÜRK FİLMLERİNDEKİ ÖLÜM SAHNELERİ KADAR SAHTE ![]() DOLDURAMADIM BİR SAYFA BİLE ONLARDAN BAHSEDERKEN, YAZDIĞIM TEK ŞEY YALAN, HAİN VE KAHPE!!! |
|
|
|