![]() |
Aşık Olma Şarkı Sözü Sibel Can - Aşık Olma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşık Olma Şarkı Sözü Sibel Can - Aşık OlmaAşık Olma Şarkı Sözü Sibel Can - Aşık Olma Asik Olma sicak gelir, elin yanar tutamazsin ![]() Küsme Kizma, öfke agir gelir ucamazsin ![]() Bundan sonra bana Karisma ![]() Karar verdim gezecegim ![]() ![]() ![]() Nerde Aksam orda Sabah olacak ![]() Ben Yasarken yesil Gözlerin dolacak ![]() Ben Severken, seni Söyle kim saracak ![]() Kendime artik neyi dert edecegim ![]() Nerde Aksam orda Sabah olacak ![]() Ben Yasarken güzel Gözlerin dolacak ![]() Ben Severken, seni Söyle kim saracak ![]() Kendime artik neyi dert edecegim ![]() Asik Olma sicak gelir, elin yanar tutamazsin ![]() Küsme Kizma, öfke agir gelir ucamazsin ![]() Bundan sonra bana Karisma ![]() Karar verdim gezecegim ![]() ![]() ![]() Nerde Aksam orda Sabah olacak ![]() Ben Yasarken yesil Gözlerin dolacak ![]() Ben Severken, seni Söyle kim saracak ![]() Kendime artik neyi dert edecegim ![]() Nerde Aksam orda Sabah olacak ![]() Ben Yasarken güzel Gözlerin dolacak ![]() Ben Severken, seni Söyle kim saracak ![]() Kendime artik neyi dert edecegim ![]() Nerde Aksam orda Sabah olacak ![]() Ben Yasarken güzel Gözlerin dolacak ![]() Ben Severken, seni Söyle kim saracak ![]() Kendime artik neyi dert edecegim ![]() |
![]() |
![]() |
|