Cevap Verebilir Misin Şarkı Sözü Soner Alıç - Cevap Verebilir Misin |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cevap Verebilir Misin Şarkı Sözü Soner Alıç - Cevap Verebilir MisinCevap Verebilir Misin Şarkı Sözü Soner Alıç - Cevap Verebilir Misin Geçmeyen geceleri Bilinmeyen sevgileri Anımsatan sitemleri Bilir misin Anısıznın çekip gittiğini Beni arkamdan vuruşunu Sefil ettiğin duygularımı Hatırlar mısın Seni nasıl çok sevdiğimi Sana nasıl hayran kaldığımı Sensiz hiç yaşayamayacağımı Anlayabilir misin Sevgi saygı ilgi dediğini Düşüncelerimin sabitliğini Hiç yalan sölylemediğimi Düşünebilir misin Derdin derdimdir deyişini Sevgim çok büyük dediğini Güllerin arasından seçtiğini Hala söyleyebilir misin Ha burda ha orda İşte yoksun yanımda Beni anlamadınmı yoksa Durabilir misin Anlamsız fırtınalar Geçen ruhtımlar Düşen yıldızlar Bunları seçebilir misin Bir dakika desem Bana bir gülsen Aşkım canım desem Vaktini ayırabilir misin Neden niye dedim Bana hiç bir şey sölemedin Sorulara yanıt vermedin Cevaplayabilir misin Tekrar gel desem Bir daha bırakma Seni seviyorum desem Gelebilir misin Tek düşüncem sensin Sana aşığım bilebilsen Tek dir aşkım sevincim Bakabilir misin Kahvrengi gözlerin Ela gözlüm Kara gözlüm Renkli gözlüm Ayırım yapabilir misin Bakışlarındaki aydınlık Türeğimdeki yalnızlık Odamdaki karanlık Bunları bilebilir misin Hani seviyordun Hani beklerdin Bensiz yaşayamazdın Tebesüm edebilir misin Tek düşüncem Tek mutluluğum Tek hüznüm Tek aşkım Tek adresim Sensiz Bunları söyleyebilir misin |
|