![]() |
Göç ( Feat. P-Fox ) Şarkı Sözü Raptor - Göç ( Feat. P-Fox ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Göç ( Feat. P-Fox ) Şarkı Sözü Raptor - Göç ( Feat. P-Fox )Göç ( feat ![]() ![]() Raptor - Nakarat Yüzyıllardır aynı arbede , doğudan batıya bir mücadele , güneşin doğuşundan batışına , her canlı hareket halinde , her başlangıçtan bitime , her haykırışım gökyüzüne , her yeni günde yeni bir darbe , sil geçmişi yapılan her göçle ![]() Yüzyıllardır aynı arbede , doğudan batıya bir mücadele , güneşin doğuşundan batışına , her canlı hareket halinde , her başlangıçtan bitime , her haykırışım gökyüzüne , her yeni günde yeni bir darbe , sil geçmişi yapılan her göçle ![]() P-Fox Verse 1 kurulan keşkeler hep daim olmalı keşfe yönelen göçebe kuşlar , her ne kadar sadelik özünü aramaksa kayboluşunda , rüyalarımda bile bir gün olsun rahat kalmadım ben , yaşamımda görülen çabalar her zaman eli bıçaklı korkular , kuluçka dönem bir insanın bedeninde kayboluşu arayan sessizlik , yürümekle varılamayan çok uzak yerlerde bilgilik , dumanla iletişim kurma çabası içinde gördüğüm gölgelerim , çağrısı yapılan her bedene bir ters tepkide içimizde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Raptor - Nakarat Yüzyıllardır aynı arbede , doğudan batıya bir mücadele , güneşin doğuşundan batışına , her canlı hareket halinde , her başlangıçtan bitime , her haykırışım gökyüzüne , her yeni günde yeni bir darbe , sil geçmişi yapılan her göçle ![]() Yüzyıllardır aynı arbede , doğudan batıya bir mücadele , güneşin doğuşundan batışına , her canlı hareket halinde , her başlangıçtan bitime , her haykırışım gökyüzüne , her yeni günde yeni bir darbe , sil geçmişi yapılan her göçle ![]() P-Fox Verse 2 Her nefeste çileyi çektim ben kahrolası düşler , yapılan oyunların her karesi kalan tezi geçmişler ![]() ![]() ![]() ![]() Raptor Bak bu noktalarda ben vardım , yönetilemez her varlık gözümün gördüğü her yerde , sesleri işitmemek imkansız , bazen anlamsız gelsede , anlık dalgınlıklar sonucunda oluşan bir pişmanlık duygusu var etrafımda , dolanan binbir düşünce ve benimsenen her yeni bir felsefe , yıl dönümünden bir gün önce ; yani bugün , belleğimde ve ellerimde bir kalem , ruhum ise matemde , yaşadıklarımı ben bilirim ömrüm daha nelere amade ![]() Raptor - Nakarat Yüzyıllardır aynı arbede , doğudan batıya bir mücadele , güneşin doğuşundan batışına , her canlı hareket halinde , her başlangıçtan bitime , her haykırışım gökyüzüne , her yeni günde yeni bir darbe , sil geçmişi yapılan her göçle ![]() Yüzyıllardır aynı arbede , doğudan batıya bir mücadele , güneşin doğuşundan batışına , her canlı hareket halinde , her başlangıçtan bitime , her haykırışım gökyüzüne , her yeni günde yeni bir darbe , sil geçmişi yapılan her göçle ![]() |
![]() |
![]() |
|