|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
feat, gözünaydın, kargaşa, raptor, senjan, sözü, şarkı |
![]() |
Gözünaydın ( Feat. Senjan, Kargaşa ) Şarkı Sözü Raptor - Gözünaydın ( Feat. Senjan, K |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gözünaydın ( Feat. Senjan, Kargaşa ) Şarkı Sözü Raptor - Gözünaydın ( Feat. Senjan, KGözünaydın ( feat ![]() ![]() Raptor Ben yokum ki ortalıkta ![]() ![]() ![]() saadetimse çok uzakta , atan bi kalbim vardı senin için , şimdi durdu galiba ![]() ![]() gittigim bu yolda son seçim senindi ![]() nasır tutan bu gönlüm artık benligiyle başbaşa ![]() ![]() ![]() göz kapaklarım kapanmaz oldugunda her gece , uykusuz geçen saatlerimde senmi vardın ezberimde ? ben değer verendim , ( Senjan : Bir pelin büyüttüm ) hep içimde , kalbimin içinde saklı bir çicektin , her günün sonunda bir umutla ben büyüttüm , diktiğim bu çiceği kendi ellerinle , tek kalemde , sen çürüttün ! Senjan - Nakarat Yar gözünaydın yar , gözünaydın artık benden kurtuldun yar ![]() Yar gözünaydın yar , gözünaydın artık benden kurtuldun yar ![]() Kargaşa Al bu kalp senin nemesisim bırak yanında kalsın anlatırken ağlasın ve sen bir zanlısın , dönüp giderken bakmamıştın , anlamıştım ![]() ![]() son bir mektup almışsın yoo ağlamışsın ![]() gelme istemiyorum bu adam çok değişti of çekişleriyle kaldı , gönüllü bir kölendim ancak azat edildim , bin karatlık aşkı sen gülümsemeyle aldın , son gülümsemeyle aşkı yaktın ![]() ![]() duyun meleklerim sevgilim yok artık , bakın meleklerim gündüzüm karanlık ve ben bir rüyaya dalmışım , bir sarayda yalnızım , bak uyandım meleklerim gözünüzaydın ![]() ![]() ![]() Senjan - Nakarat Yar gözünaydın yar , gözünaydın artık benden kurtuldun yar ![]() Yar gözünaydın yar , gözünaydın artık benden kurtuldun yar ![]() |
![]() |
![]() |
|