![]() |
Seni Seviyorum Şarkı Sözü Rafet El Roman - Seni Seviyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Seviyorum Şarkı Sözü Rafet El Roman - Seni SeviyorumSeni Seviyorum Şarkı Sözü Rafet El Roman - Seni Seviyorum Sen bilemezsin ne çektiriyor, Yokluğun bana Sevgilim Bitmez sorular, Uzar geceler, O düşünceler, üzüntüler ![]() Sen gençliğimin büyük parçası Sen gençliğimin anlamı ![]() Biz neler neler yaşadık beraber, Kalın bir roman kitap gibi ![]() Sen gittiğin an, çaresiz kalır, Aklim karışır rahat edemem ![]() Moralim bozulur, canim sıkılır, Sen bilemezsin daha neler ![]() Bak ne diyorum, gizlemiyorum, Sensiz yasamak zor geliyor bana ![]() Her an içimdesin, her an kalbimdesin, Seni seviyorum seviyorum ![]() Sensiz yasayamam, sensiz hiç olamam, Sensiz yasamak zor geliyor bana ![]() Her an içimdesin, her an kalbimdesin, Seni seviyorum seviyorum ![]() Ve o an gelirde, iste o an, ben yasayamam ![]() ![]() ![]() Hangi yönünü çok seviyorum, Biliyor musun sevgilim ![]() Biraz içince, başın dönünce, Anlatınca bana o halini ![]() Sonra dalınca, derin bakışınca, Gözlerindeki o sevinç ![]() Bana sarılınca, sonra sorunca, Ne kadar seni sevdiğimi? Sen gittiğin an, biter cesaretim, Uzar hedeflerim, hayallerim Bitmez sorular dinmez kederim, O düşünceler üzüntüler ![]() Bak ne diyorum, gizlemiyorum, Sensiz yasamak zor geliyor bana ![]() Her an içimdesin, her an kalbimdesin, Seni seviyorum seviyorum ![]() Sensiz yasayamam, sensiz hiç olamam, Sensiz yasamak zor geliyor bana ![]() Her an içimdesin, her an kalbimdesin, Seni seviyorum seviyorum ![]() Ve o an gelirde, İşte o an, ben yaşayamam |
![]() |
![]() |
|