![]() |
Ben De Çocuktum Şarkı Sözü Rapunch - Ben De Çocuktum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben De Çocuktum Şarkı Sözü Rapunch - Ben De ÇocuktumBen de Çocuktum Şarkı Sözü Rapunch - Ben de Çocuktum RaPunch - Ben de Çocuktum RaVi: Sözde hepsi mertte gerçekte niye kahpe? Yer ayırtmış cehennemde kim gerçek kim sahte? Merak konusu oldu bende insanlar yalnız kaldılar ![]() ![]() ![]() Çocukluklarda ağladılar ve de yaptığım hatalar ![]() Ben artık akıllandım karanlıklar içinde şamdandım ![]() ![]() ![]() Merak etmeyin dersimi aldım ayağa kalkmaya çalıştım daha çok çakıldım ![]() ![]() Geçmişten gelen hataları al yanına, Vurgun olmuş hayatın solgun olmuş güllerin ![]() Salgın olmuş düşüncelerin Sana göre doğrudur, Gerisi boş bir olgudur Bir sorgudur ![]() Cevap verirsin sorundur ![]() ![]() ![]() Aklında bin sorudur cevabı olmayan, Olupta anlaşılmayan 4 yanlışın götürdüğü bir doğruya bağlı olan hayatı omzunda taşıyıp mezara bırakırsın ![]() ![]() Başkaları yara açar yine sen sararsın Etrafındaki,insanlar kadar yalnızsın Ve de her kaybeden gibi sende kazandığını sanırsın ![]() ![]() ![]() Akla kara farkından yoruldum, En sonunda ben zirveye kondum ![]() ![]() ![]() Huzurlarımdaki kilitte yokoldum ![]() ![]() Fobimdi benim ecel, ben de çocuktum ![]() ![]() ![]() EsCaPisT: Kafam dolu binbir düşünceyle ben bi yorgun ![]() Baktım arkama her taraf kalmış yine solgun ![]() Kalbim bir bitap içinde acılarla olmuş doygun ![]() Attım dertleri içime dermansızım benden korkun ![]() ![]() ![]() Ben çocuktum, ben de yoktum ve de korktum acılardan, Gönlümdeki sızılarla ben hep kaçtım bertaraftan, Hertaraftan gelen darbelere karşı hep ayakta, Durmamakta kırık kalbim her bir anda ağlamakta ![]() ![]() ![]() Ben kırık kalemle yola çıkmış bedbahtım ![]() Soğuk ve dikenli yollar içinde geçti hayatım ![]() Ahmaktım ben de rap'im gibi kaypaktım ![]() Büyümemiş çocuk misal sayfalarda kaldı aklım ![]() ![]() ![]() Sarstım kendimi,sinik hayallere rehber bu sızı, Bencillik diz boyu olmuş,insan gayret hırsızı, Kazanan ön saflarda, hep ağzındadır arzı, Sızı biter, ölür insan, bırakmazlar insafsızı ![]() ![]() ![]() Akla kara farkından yoruldum, En sonunda ben zirveye kondum ![]() ![]() ![]() Huzurlarımdaki kilitte yokoldum ![]() ![]() Fobimdi benim ecel, ben de çocuktum ![]() ![]() ![]() DefH: Hayata dair 1 gülümseme 2-3 de poz var ![]() Karz-ı hasen, sekt sima silinemeyecek tozlar! Ahrar grubu sanar âmâ gözleri hepsi yozlar ![]() Alın en havaleli zamanda büyük, bağdeten dozlar ![]() ![]() Hayat sözcük düelloda konuşmaya dili mi var? Mağrifet mi savunur külliyet mi olur küffar? Basireti bağlı, ikameti aynı herkes giriftar ![]() ![]() ![]() Medar hayat dar , ne kadar, kanar, yanar, donar tekrar ![]() ![]() ![]() Bastığım yerin derin çizgiler serin uçurum sanki ![]() Dokunsalar dökülür kemiklerim hepsi afaki ![]() Her şeyim satsa beni sözlerim var umudum baki ![]() Ta ki sözümü kulağımın işitmediği zamanlar, yalan katli ![]() ![]() ![]() Bu güne kadar yetiştirdiğim iyi her umut emek emek ![]() ![]() ![]() Senin gibi herkes için de tek hasretti gülümsemek ![]() ![]() ![]() En iyisiydi son sözlerimi dizerlerimin sonuna iteklemek ![]() ![]() ![]() Söylemek yeterli bu adam DefH olur, gider sen iste ne demek ![]() ![]() Akla kara farkından yoruldum, En sonunda ben zirveye kondum ![]() ![]() ![]() Huzurlarımdaki kilitte yokoldum ![]() ![]() Fobimdi benim ecel, ben de çocuktum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|