Bomba Diss Şarkı Sözü Rapor46 - Bomba Diss |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bomba Diss Şarkı Sözü Rapor46 - Bomba DissBomba Diss Şarkı Sözü Rapor46 - Bomba Diss Bir taammül et kaç parayla silulet Yapmacık bu insanlar arkalardan bıçaklar Kaçaklar aldı yolunu gitti kim bakar kim kaçar Kin tutuklu kaldı dostlar kahpelikle aşar Dosta güven kalmadı o hep saplantı yollara daldı vuslatım senin için kanını akıttı ihanetin vurdu kalbimden benliğim yıkılmadı sattın grubunu erken sen yalnış insanlara bok attın nankörlüğün diz boyu dur durak bilmez hatrınıda gönlümden sattım Gözlerimin perdesini kapattım düşmanların sansurüne ecelin elimden olacak azrailinse tayfam toprak bile kabul etmez zulum içinde ölümün rapte özgür ve umut bir dramatiksiniz bizim önümüzde Ünlü çift oldunuz nişan dissinizde bizden ÖZGÜR gelinlik sana çok yakışmış gerdeğe girmek için sabırsızlanır tayfam bırakmayız başkalarına kızdırdınız beni ibrem kendi ekseninde dönüp mavzerim patlamakta hanee hanee çıkın karşıma saklanmayın hadeee kan kardeşin UMUT bu törende sana çok yakışmış gir koluna millete poz ver hadeee RAPOR sustur p*çi kussun içine hain evlat hiç olmaz olsun faniliğimde Bir taammül et kaç parayla silulet Yapmacık bu insanlar arkalardan bıçaklar Kaçaklar aldı yolunu gitti kim bakar kim kaçar Kin tutuklu kaldı dostlar kahpelikle aşar Saçma sapan diss atar UMUT komedi ilham Onun arkasına saklanır Yaş yandı herzaman duram duram Siz gölgemle savaşın mertemİme çıkamazsınız hiç bir zaman Zafer kelebeği içtim az yavaş yakınlaşın İ*ne ÖZGÜR keke raple arkadan taşlar Açın güneşin önünü yağmurundan korkar Bir iki iblis tırsar uzaktan havlar Bileğinizin hakkına s**k**y**m ben Yalan oldu kankalığın kısa kes sen Hayatın geri kalan bölümüne bak sönmüş mumlar Ay ışığında maganda!! Lan bunları karşıla hadi yak burdan sonra inersin aşşağıya Tayfan korkudan molpedini bağla BREAKSTAR RAPOR sofrasında ağlaaaaa Kumarına balyam var hayatına jarjör Katledilen siz olacaksınız bak gör UMUT yanına kaç kişi lazım Hadi bu diss'imide al yak bunun tadınada bak Kansa kan damarıma bas yoluma taş koyana aş yok bunu bilin önümdeki tüm engelleri çekin UMUT ve p*ç ÖZGÜRÜN rapini s*k*y*m |
|