![]() |
Yine Hayalime Düştü Sevdiğim Şarkı Sözü Recep Hıfzı - Yine Hayalime Düştü Sevdiğim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yine Hayalime Düştü Sevdiğim Şarkı Sözü Recep Hıfzı - Yine Hayalime Düştü SevdiğimYine Hayalime Düştü Sevdiğim Şarkı Sözü Recep Hıfzı - Yine Hayalime Düştü Sevdiğim Yine hayalime düştü sevdiğim Di gel yollarına kurban olduğum Esirim elimden tutanım yoktur Sen tut ellerine kurban olduğum Kaş kirpik hüsnüne vermiş ürüşan Mah yüzünde biri şöhret biri şan Olmuşam zülfünden beter perişan Etme tellerine kurban olduğum Her daim pervane başımda belana Oldu hikayetim tutiya kelam Esen rüzgarlarla yine bir selam Söyle dillerine kurban olduğum Korktum har danesi konmuş gülşene Hökme geldi can kafesten boşana Kudret kaleminden nokta nişane Hayal hallerine kurban olduğum Kanlı göz yaşımı kattım terime Aklım agah olmaz hayır serime Dokundu sevdası garip serime Esen yellerine kurban olduğum Dört harften dizilmiş o güzel ismin Değer bu alemi kıymette kısmın Yakışır ziynete o nazik cismin Giyin şallarına kurban olduğum Yaram can içinde çetin çareler Göremez tabipler merhem saralar Sel oldu hicranım ağlar yaralar Vurma kollarına kurban olduğum Hıfzı'yım aşkından yanmışım külüm Soldur yanağında ben bir sümbülüm Korkma har değilim şeyda bülbülüm Açıl güllerine kurban olduğum Dost bağından elma gibi al beni Yahut kes elinle dal be dal beni Saçın gibi ak gerdana sal beni Uyan gözlerine kurban olduğum Kirpiğinle ok atarsın zalim yar Sen derdime dert katarsın zalim yar Ben yanarım sen yatarsın zalim yar Uyan gözlerine kurban olduğum Şaşkın Hıfzı kendisini bilmez mi Ağlar ağlar göz yaşını silmez mi Sevdamı serimden alsan olmaz mı Uyan gözlerine kurban olduğum |
![]() |
![]() |
|