![]() |
Razielamotif Şarkı Sözü Raziel - Razielamotif |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Razielamotif Şarkı Sözü Raziel - RazielamotifRazielamotif Şarkı Sözü Raziel - Razielamotif Parıldayansın kalbim sözümde tek çiçeksin, Gözünde çağlayan nehir derin, akar büyür hüzün adında bir bebektin Eser serin nefeslerinde yoluna kefilim ![]() ![]() Yorgunum hasta dünyamda sarhoş zanaatta verseler yaratmaya Uykularımı çalan politik ilişki triplerine dumanlı tripler dilerim aga ![]() Bu yolculuk sufi bende kalsın, biraz deliyim anlamayın Hangi birine anlatayım? Cannibal kangrenlerimde üç ceset yaktım! Farkındayım; daha yolun başındayım ![]() ![]() Dengesizlik ilişti, spesifik krizlere Bu dünyada hangi akıllı gülecek bu halime? İdolüm aynadaki ben mi yoksa korktuğun o ben mi? Hmm ![]() ![]() Pazarda gidip dönen o penguen sürülerinle, Programlanmış insan emeklerin kaç para? Pekala; tek düzey o TV serüvenlerinde takılıyoruz abi çoktan seçmeli her hata ![]() ![]() Nakarat: (2x) Raziel (VERSE): Daraldım çok fena geceleri alın gözlerimden Odama kalkan ilk armoniyi bul ve bin erkenden, Razi sinyal hep karamsar giderken, Sendelerken zihin şalterlerimi yakarken ![]() ![]() ![]() İki ebeveyn tek çocuk katliamına göz yumarken O zaman bırak ta seni ben gömeyim? Olmaz mı? Hani siz ailesiniz ya; ensest ticari teoremine de girişin ![]() ![]() Biraz spastikim trak trik trak atar hesabım Asabı bozulan dengelerde masraf yaptım Kim kime kavgalarında kalp atışların; pardon kaç BPM di? Henüz kavrayamadım ![]() ![]() Evet ben rapime açım , açım sanattayım, Sanat kanatlarında bir arzda bulunacaktım; Şu tempoyu elden ele uzatır mısınız bir zahmet? Rica ederim realitem undergrounda davet ![]() ![]() Keramet dilimde mi? Beni yaratan Rap değil ki! Biz ki tribalizm sınırlarında birer bedevî Yanarken kül olur her fidan farazî Dünya sonunda tuz buz olur be ani ![]() ![]() ![]() Nakarat: (2x) |
![]() |
![]() |
|