![]() |
Aşkım Yadigar Kalacak Sana |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Aşkım Yadigar Kalacak SanaYüreğim ne dediyse onu dinledim ben ![]() Kimi işaret ettiyse ona yöneldim ![]() Şimdi sen diyor da başka bir şey demiyor ![]() Ansızın bastıran bir yağmura hazırlıksız yakalanır ya insan, işte öyle ıslattı beni aşkın ![]() Seni bekledim ben ![]() Yüreğimdeki heyecanı, gözlerimdeki yeşili, dudaklarımdaki ateşi, ellerimdeki titremeyi, küçük dokunuşları sana sakladım ![]() Ne sen beni bilirdin ne ben seni ama bir yerlerdeydin ve mutlaka gelecektin ![]() Ve bir gün çıktın karşıma ![]() İşte o gün sevdaya dair ne kadar tortu varsa içimde eridi gitti ![]() Çocuk oldum yeniden ![]() Hani bıraksan yemyeşil bir kırda bağıra çağıra şarkı söyleyip koşarım ![]() Seni bulmanın coskusunu hiç bitmeyecek bir enerjiyle yaşarım ![]() Seninle yep yeni bir hayatın başladığını biliyorum ![]() O hayatın içinde vazgeçilmez kıldığım tek şey sensin ![]() Bilirim, bu şarkı korkutur bazen insanı ![]() Neler oluyor diye sormadan bir duygu selinin içinde bulursun kendini ![]() Ama zaten aşk öyle bir şey değil midir? Sorarsan planlarsan onun adına aşk denir mi? Bırak kendini, bırak ki aşkın büyüsü sarsın seni ![]() Kendini o eşsiz duyguların ferahlığına bırak ![]() Tut elimi birlikte çıkalım bu yolculuğa ![]() Yarınsız zamanların iki yolcusu olalım ![]() Kaygısızca yaşayalım aşkı, eriyelim birbirimizde ![]() Yüreklerimiz birbirimiz için atsın, soluklarımız birbirine karışsın Tutkunun alevleri dalga dalga sararken bedenlerimizi ![]() Gidersen ![]() ![]() ![]() ![]() Bir zemherenin ortasında titrerken bırakırsın beni ![]() Ama merak etme ayakta kalırım ben ![]() Tıpkı fırtınaların boynunu eğip yıkamadığı kavak ağaçları gibi ![]() Senden bana yadigâr kalan her anıyı bir kez daha bir kez daha yaşarım ![]() Aşkım da benden yadigar kalır sana ![]() ![]() ![]()
|