![]() |
Bence Okuyun... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Bence Okuyun...Sendeki sırrın kapılarını araladıkça, bendeki umutsuzluğun sebebini daha iyi anlıyorum ![]() Buluştuğumuz adreslerde birbirini iten gerçeklerin, aslında hayatın gerçekleri olduğunu biliyorum ![]() Aşk tek kişilik yalnızlıktır, iki kişilik bir oyun ![]() Gerçek aşkın, üçüncü tekil şahıslara asla tahammülü yoktur ![]() Bir kalbi tam anlamıyla fethedemediysen, o kalbin sınırları içinde gezinerek, ancak zaman kaybedersin ![]() Bu gerçek ikimiz içinde geçerli ![]() Yalnızlık nöbetlerimde, seninle yaşadığım her anı, Bir film şeridi gibi gözlerimin önünden geçirdim ![]() Yüreğimdeki duyguları YaLnızLıK ambarına boşalttım ![]() Bir rüyadan uyandım ve anladım ki, biz birbirimiz için yaratılmış değiliz ![]() Kandırmayalım kendimizi ![]() Gözlerimizin aynı hizada buluşmasının getirdiği heyecanı, çok fazla büyütmeyelim ![]() Hayatın tekrarı yok ve zaman hızla geçip gidiyor ![]() Hayat, doğru zamanda yanlış insanlarla harcanmayacak kadar DeğErli ![]() Ve ben hayatın değerini bildiğim kadar, kendi değerimi de biliyorum ![]() Sonu hüsranla bitecek maceralar bana göre değil ![]() Karamsarlık değil bunlar ![]() Mantığımın duygularıma ağır basması ![]() AkLIMIn ZAFERİ ![]() ![]() ![]() Yeni bir MaSaL da kendimi harcatmaman gerektiğini haykıran yüreğimin sesi ![]() ![]() ![]() Biliyorum ki, bütün kahramanlar YALNIZDIR vE BEN yalnızlığımdan kalan saltanatı sürdürmeliyim ![]() Dertlerin Kıraliçesi olmaktansa, böyle bir yalnızlığı tercih ederim ![]() Çünkü, Benden bir başka bir ben daha yok bu dünyada! Ve hayat ikinci bir şansı her zaman sunmuyor insana ![]() ![]() ![]() Dönme sakın Sevgili, Yokken varsın aslında ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Bence Okuyun... |
![]() |
![]() |
#2 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Bence Okuyun...Dönme sakın Sevgili, Yokken varsın aslında ![]() ![]() ![]() ~~ Yine güzel bir çalışmayla karşımızdasın gülgüzeli, çok güzel bir şiir, teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bence Okuyun... |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Bence Okuyun...Ben teşekkür ederim RaHaTSiZ değerli vaktini ayırdığın için ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|