![]() |
Ulan Kalib Şarkı Sözü Özkan Can - Ulan Kalib |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ulan Kalib Şarkı Sözü Özkan Can - Ulan KalibUlan Kalib Şarkı Sözü Özkan Can - Ulan Kalib Bırak nerelere giderse gitsin bizi Bizi şad etmiyor elleri etsin Bitmez dediğimiz bu sevda bitsin Ben yoruldum artık ![]() Gel vaz geçelim Bitmez dediğimiz bu sevda bitsin Bu sevda bitsin Ben yoruldum artık gel vaz geçelim ![]() Ulan kalbim söyle daha kaç kez daha kırılacaksın ![]() Sevdikçe sırtından vurulacaksın ![]() Yalancı aşklara sarılacaksın Ulan kalbim ![]() ![]() ![]() Ulan kalbim söyle daha kaç kez kırılacaksın Sevdikçe sırtından vurulacaksın Yalancı aşklara sarılacaksın Ulan kalbim dur yoksa duracaksın ![]() ![]() Şeytan diyorKİ çek sık kafasına iki tane mermi Ama bilmem degermi ![]() En iyisi bırakmak unutmak Bir daha adını bile anmamak ![]() Bana kalsa yaparım harcandıgımız Sevgiliden bir çırpıda söküp alırım seni Ama gelmezsinki ben yeter desemde sen diyemesinki ![]() Ulan kalbim ulan oglum sen laf dinlemezmisin ![]() Bırakta gitsin be ![]() Bırakta gitsin sevdim deme ![]() Sakın sevdim deme ![]() Beni delendirme böyle sevmek olmaz oglum ![]() ![]() Sen sevmedin taptın Gururumuzu beş paralık yaptın ![]() Seninle konuşulmaya gelmiyor O vefasızı hemen ![]() Hemen başlatıyorsun kendinde koca bir sızı ![]() Hemen deli gibi çarpıyorsun ![]() Hemen tekliyorsun ![]() Ve hala aşk bilmezden aşk bekliyorsun ![]() Ulan kalbim ulan oglum sen yola gelmezsin ![]() De Get Hadi ALLAH BELANI VERSİİNNN Ulan kalbim söyle kaç kez daha kırılacaksın Sevdikçe sırtından vurulacaksın ![]() Yalancı aşklara sarılacaksın Ulan kalbim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|