Verdiğin İkrara Saldım Ben Seni Şarkı Sözü Pir Sultan Abdal - Verdiğin İkrara Saldım |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Verdiğin İkrara Saldım Ben Seni Şarkı Sözü Pir Sultan Abdal - Verdiğin İkrara SaldımVerdiğin İkrara Saldım Ben Seni Şarkı Sözü Pir Sultan Abdal - Verdiğin İkrara Saldım Döndün mü sen benden yüzü dönesi Verdiğin ikrara saldım ben seni İkrarı boynuna kement olası Verdiğin ikrara saldım ben seni Zemheri de yağan karlar erimez Aşk atına binen gönül farımaz İkrar birdir iki yere verilmez Verdiğin ikrara saldım ben seni İkrar verdim ikrarımı güderim Senin gibi ikrarsızı n'iderim Varır ikrarlıya hizmet ederim Verdiğin ikrara saldım ben seni İkrar verip ikrarından dönücü Arayıp da kendi dengin bulucu Batınından değsin Hakk'ın kılıcı Verdiğin ikrara saldım ben seni Ben Uzunyayla'yı seçmeyim derdin Soğuk sularını içmeyim derdin Serden geçip senden geçmeyim derdin Verdiğin ikrara saldım ben seni Pir Sultan Abdal'ım imandır iman Yezid'in kalbinden gitmesin güman Şefaat etmesin on iki imam Verdiğin ikrara saldım ben seni |
|