![]() |
Şimdi Çok Yalnızım Şarkı Sözü Yıldız Tilbe - Şimdi Çok Yalnızım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şimdi Çok Yalnızım Şarkı Sözü Yıldız Tilbe - Şimdi Çok YalnızımŞimdi Çok Yalnızım Şarkı Sözü Yıldız Tilbe - Şimdi Çok Yalnızım Hep istemistim basimi omzuna yaslayacagim bir insan, ona alayip, onunla gülmek, onunla doyup, ona acikip, ona susayip, onunla bakmak, onunla görmek ![]() ![]() heryere gitmek, herseyi ögrenmek ![]() ![]() aska doymadan, mutsuz olmadan ![]() ![]() ![]() beraber yasayip beraber olmek istemistim ![]() ![]() seni o sanmistim, nekadarda genctin masum ve guzeldin simdi cok yalnizim ![]() ![]() seni o sanmistim ne kadarda genctin senelerimi caldin simdi cok yalnizim ![]() ![]() ![]() ellerin vardi dokunmak icin yandigim ![]() ![]() gözlerin vardi bakmak icin delirdigim ![]() ![]() yüregin vardi biregin vardi ask icin olmadi ![]() ![]() once farkliydik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() beraberdik ama yoktuk ![]() ![]() ![]() seni o sanmistim, nekadarda genctin masum ve guzeldin simdi cok yalnizim ![]() ![]() ![]() seni o sanmistim ne kadar yanildim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|