![]() |
Dostum Benim B.A.N Şarkı Sözü U.L.A.Ş - Dostum Benim B.A.N |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dostum Benim B.A.N Şarkı Sözü U.L.A.Ş - Dostum Benim B.A.NDostum Benim B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() �Ha ha ha Ok ama bence öle deil yaa _Fuck that yaaa Yani moruq şimdi şöle anlıyomusun _Fuck that yaaa Yani konuya �focus� olamıyosun �nigga� _Ha gotcha gotcha Ha ha ha ha ha ha!!!� Tek basit bir dergi kadar birikim Toplasan okur, yazar ve tüketir Recep oğlan sus, Çayan gibiyim Nefsin körelir, yokla cebimi! Kapı komşum deli, bana yavşar Sağa sola koştur Soru bu mu Avşar? Birinci kim? Hımmm Kanımca sen değil! Duyunca koştum, çocuk benden değil Kulübü dolduran boş madamlar Onlara sürtünen ergen adamlar Erken kalk da kupürü oku Hogwarts cadısı yoksa koparır çükünü arsız! Immm� Bitch�in adı yok, soylu gen! Ne biçim algı bu? Bana bir yer ver �Fake� zenciden öğrenip sana �diss� atarım Duruma göre zenciden iyi yaparım! Dostum benim �Bitch Azz Nigga!� Dostum �Bitch Azz Muthaphucka!� Rap yap dedin, al sana �track� İçi trip, içip uç �Fake Azz Nigga� �Wuzz up?!?� �Ok, bye! Görüşürüz hadi orda Konsantrasyonum bozuk beni yorma� Rap�i çaktım, tam bağımsız burası Görüp sonra �oha� falan olma! Senede bir kez ol kendin Ancak �nick name� kadar �famous� Abe yavşak, at �mail� konuşuruz Benimkisi �hotmail� �Ooo really bu tip bizim ordan deyıl�! Gene bir boş beyin konuşur havalı Ne dese hoş değil, duruşu pahalı Ter silip kazanamaz o çenesi kaslı Bana verir akıl ama kendisi yaslı Bu ne biçim adam oğlum? Onu biçin Bu ne biçim adam oğlum? Onu biçin Bu ne biçim adam oğlum? Onu biçin Ne biçim �shit!�? Benim için onu biçin� Dostum benim �Bitch Azz Nigga!� Dostum �Bitch Azz Muthaphucka!� Rap yap dedin, al sana �track� İçi trip, içip uç �Fake Azz Nigga� �Wuzz up?!?� �Fake Azz Nigga� �Wuzz up?!?� �Fake Azz Nigga� �Wuzz up?!?� �Fake Azz Nigga� �Wuzz up?!?� �Fake Azz Nigga� �Wuzz up?!?� �Ha ha ha ha Waww ii iş yani moruq Böle ingilizce bile bilmeden İngilizce konuşmaya çalışan Niggalarla, jonjonlarla iyi kafa yaptın yani Hah ha Anlıyomusun? U know I�m sayin� hesaabı yani Ah ha ha hıhh�� Alın bunu buradan Pudralayın, alafrangada boğun� |
![]() |
![]() |
|