![]() |
Mark.A Şarkı Sözü U.L.A.Ş - Mark.A |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mark.A Şarkı Sözü U.L.A.Ş - Mark.AMark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adımı boş ver Bana MARK ![]() Yerler senin, benim bu gönder Servet benim ama canım daha ister Kızı ilk gören benim, çekilin Mister! Kimisi işçi sınıfı, kimisi vahşi! Seni mi gerdi derdim? Bana ne? �Aaa Shit!� İktidar kim ise ben ona çalışırım Yoksa kirli tenim, görünür çamaşırım! Birçoğu sarhoş, tavırı nahoş Herkes bana der; �Genetik Liboş!� Bana para konuşur Hem gerisi çok boş �Darab bab bab ba bab bab Liboş!� Alayı sarhoş, her kafa mayhoş Herkes bana der; �Genetik Liboş!� Bana para konuşur Hem gerisi çok boş �Darab bab bab ba bab bab Liboş!� Her mahalleden çıkar bi� zengin Benim babam o adam, gerisi bezgin Benzin bulunamayan �80�i boş ver Corvette�i altıma çekiver peder Altına hücum ama bahtıma dargınım Ben neden �American Pasaport� alamadım? Hakkımı aramalı, bana başkanı bağlayın! Ama sağduyu, ona göre dardayım İşçiye sendikal hakkını vermeden �Kocası ********* o karısı manken�� Zaten hep beni suçlar proletarya, buyrun girin, Hitler�in duşlar! Ni ha ha� Buna da zam yapalım ama imar izni çıkarın küçücük arsama Villamı dikerim, eşine rastlaman mümkün değil, o da benim Önümde eğil! Yola çıkan en lüks taşıtım paravan Sana göre karavan, buna göre paralan Bana hiç �Halk� deme, iç içe olamam Kemalist�im ama sorsan tanımam� Birçoğu sarhoş, tavırı nahoş Herkes bana der; �Genetik Liboş!� Bana para konuşur Hem gerisi çok boş �Darab bab bab ba bab bab Liboş!� Alayı sarhoş, her kafa mayhoş Herkes bana der; �Genetik Liboş!� Bana para konuşur Hem gerisi çok boş �Darab bab bab ba bab bab Liboş!� |
![]() |
![]() |
|