Eledim Eledim Şarkı Sözü Volkan Konak - Eledim Eledim |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eledim Eledim Şarkı Sözü Volkan Konak - Eledim EledimEledim Eledim Şarkı Sözü Volkan Konak - Eledim Eledim "Dörtnala gelip Uzak Asya!dan Akdeniz!e bir kısrak başı gibi uzanan bu memleket bizim Bilekler kan içinde, dişler kenetli, ayaklar çıplak ve ipek bir halıya benzeyen toprak bu cehennem, bu cennet bizim Kapansın el kapıları, bir daha açılmasın, yok edin İnsanın İnsana kulluğunu, bu davet bizim Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine bu hasret bizim" nazım hikmet ran eledim eledim önlük eledim aynalı beşikte yavrum bebek eledim büyüttüm besledim asker eledim gittide gelmedi yavrum buna ne çare(2x) "Ufacık bir maçka deresiyim İki dağın arasından akarım Nice pınar suyu karışır mayama Çocuklar yüzmeyi bende öğrenir Bende öper gibi ayaklarını yıkarım Yaz başlarında bişey bulanık aksamda merak etmeyin Tertemiz köpük akarım Ufacık bir maçka deresiyim Ama Doğrudan denize akarım Denize" Bir güzel simâdır aklımı alan, Aşkın ateşini yavrum sineme saran Bizi kınamasın ehl-i din olan Gitti de gelmedi yavrum buna ne çare |
|