![]() |
<<<<Hikaye oluşturma>>>> |
![]() |
![]() |
#1 |
are-x
|
![]() <<<<Hikaye oluşturma>>>>Birbiriyle bağlantısı olmayan beş kelime veriyoruz o kelimeleri sırayla kullanarak hikaye oluşturuyoruz ![]() Örnek:halı,çay,kazak,telefon,kapı Cevap:halının üstünde oturup çayımı içerken çay kazağıma döküldü onu yıkarken telefon çaldığını sandım ama çalan kapıymış ![]() ![]() ![]() saçmalamak serbest ![]() Kelimeleri veriyorum: buz forma sopa polis forumsinsi
![]() |
Cevap : <<<<Hikaye oluşturma>>>> |
![]() |
![]() |
#2 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : <<<<Hikaye oluşturma>>>>Forumsinsi nin basından kalkmadığım için buz kesiyordum beni merak eden arkadaşlarım formalarını ,da alıp geldiklerinde benm elimde Sopa vede karşımda Polisler vardı ![]() _________________________ Ayna kampçı bit-pire paris hilton tekerlek kolay gelsin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : <<<<Hikaye oluşturma>>>>otobüste tekerlek üstü oturuken elimde ayna saçımdaki bit-pire ne varsa kamçılıyordum ki paris hiltonu gördüm ![]() ![]() ![]() webcam çay kaşığı çatal örgü şişi terlik ![]() ![]() ![]() kolay gelsin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : <<<<Hikaye oluşturma>>>>[[ONcelik le teprik etmeliyim olayı cok mayak balamışsın:D:D]] KAdın ÖRGÜ ŞİŞİ ile TERLİK örerken WEPCAM de çocoğunun ÇAY KAŞIĞINI VE ÇATALI yere düşürdüğünü gördü :S:S (YERSEN) __________________________________________________ ___________________ POSTER AMPUL BODRUM(zemin kat anlamında :) ) SAKIZ ACİL ÇIKIŞ ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : <<<<Hikaye oluşturma>>>>olmuş gibi saol ![]() ![]() ![]() bodrumdaki ayşe teyze ağzında sakız duvardaki posterlere bakarken ampul patladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çokonat elişi kağıdı matematik kitabı resim çantası annten ![]() ![]() kolay gelsin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : <<<<Hikaye oluşturma>>>>Bir salı sabahı ![]() ![]() ![]() Ali pazartesinden METEMATİK KİTABININ arasına Koyduğu ELİŞİ KAĞITLARINI evde unuttuğunu hatırladı ve ağlamaya başladı bunu grn öğrenmeni ona ÇOKONAT verdi ![]() ![]() ![]() saat telefon dikiş makinesi msn çay bardağı
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
dark_defender
|
![]() Cevap : <<<<Hikaye oluşturma>>>>Dün sabahsaat 12 civarıtelefonçaldımsne girmemi istediler bende o sıradadikiş makinasının yanındaki koltukta oturmuş yeni aldığımız çay bardaklarıyla çay içiyoduk ve kalktım msne girdim ![]() KİTAP MAKAS BIÇAK DOLAP TERLİK
3-5 Server koyup havalanmakla olmaz Mail adresinden tehditle olmaz İss koyupta yetinmekle olmaz Kücüklere hack öqretiyim derken Kendini qöstermekle olmaz Palavrayla olmaz icraat qerekir Modlukla olmaz anca işte siz forum düzenlersiniz:@sonrada hackerim diye qecinirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : <<<<Hikaye oluşturma>>>>elimde kitabım, yeni aldığım terlikerim ayağımda dolaba doğru giderken önümdeki bıçak(ğ)ı makas zsannettim ve üstüne bastım ![]() ![]() ![]() süt kelebek not defteri hat (telefon hattı) köpek (kolay gelsin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : <<<<Hikaye oluşturma>>>>Ayşe KELEBEKli NOT DEFTERİnin üzerine SÜT dökerken HATtaki arkadaşını KÖPEK ıssırdı ![]() ![]() ![]() Para bilgisayar ayakkabı dolap pencere ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : <<<<Hikaye oluşturma>>>>dolaptaki ayakkabımı aldıktan sonra pencereden dışarı bi baktım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yalan hoparlör nemlendirici ders programı 07 ![]() (((kolay gelsin))) |
![]() |
![]() |
|