|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
pardon, sözü, tanıyamadım, ulaş, şarkı |
![]() |
Pardon Tanıyamadım Şarkı Sözü U.L.A.Ş - Pardon Tanıyamadım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pardon Tanıyamadım Şarkı Sözü U.L.A.Ş - Pardon TanıyamadımPardon Tanıyamadım Şarkı Sözü U ![]() ![]() ![]() Herkes ayrı telden, �_Yok, o benim vermem!� Gel beni al hadi, Rap çalan ortam, Hepsi yalan dost, işi bitene kadar! �_N�aber kanka?� Fuck you! O şimdi mutlu, Ne derse doğru, El âlemin kurdu ![]() Bak bak bak bak, o Rap�ine Fucked up! H ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yorulma laf at ![]() Çatlak kafa, maksat lafı taksak, Güler aksak, tam orası hadi Suck, suck! Hayatta 3 kitap devirmiş, Biri �Kamasutra� Bi� hayli kibirliydi hali Niye hala kursta? İshal mi oldun bir anda? Susar mı sandın, inanmam, Daraldı ruhum, vebalim oldun ve halim durgun, Tamam, sen oldun kolpa, Ben Rap�imle doğdum! Nedenim olamaz aynı yolda, Beni bi� bulamaz, Sağda solda sorana gülerim U ![]() ![]() ![]() ![]() Yoluma giderim hiç dokunma! �_SELAM KANKA GEL HADİ FEAT ![]() ŞU TAYFA BANA TERS, TRİP ATALIM, RAP OLUP AKALIM, HEPSİNİ FUCK�ALIM!� ARAMADIN N�OLDU? �_PARDON TANIYAMADIM?� �_AIGHT AIGHT AIGHT AIGHT FEAT ![]() ŞU TAYFA BANA TERS, TRİP ATALIM, RAP OLUP AKALIM, HEPSİNİ FUCK�ALIM!� ARAMADIN N�OLDU? �_PARDON TANIYAMADIM?� Susun hadi gidin orada konuşun İtin götüne sokup çıkardım, sen yine de tepin! Sevemedim sizi at hırsızı tipin, Ben kendi başıma buyruk, Sen arsızın teki ![]() Peki, hadi diyelim ki, benden iyi Rap�in ve Vizyonun ala bi� de hekimisin Rap�in, Ben kimim, yerine dinlenirse bu Rap�im? N�apim? Sevemedim sizi affedin! Şarkılar hep yalan, Pop aşk, Rap talan, �Cock top!� hit tavan, Track yap, tastamam ![]() Çıkar mı pastadan dansöz? Önüm hep hır-gür ![]() Tanımadığım bir sürü adam, elinde dürbün, �_Sahiden sen misin U ![]() ![]() ![]() ![]() Aaaa evet gördüm ![]() 3ün1�in de skit süper, inan ki öldüm ![]() U ![]() ![]() ![]() ![]() Bana 3 dost yeter, gerisi öldü! �_SELAM KANKA GEL HADİ FEAT ![]() ŞU TAYFA BANA TERS, TRİP ATALIM, RAP OLUP AKALIM, HEPSİNİ FUCK�ALIM!� ARAMADIN N�OLDU? �_PARDON TANIYAMADIM?� �_AIGHT AIGHT AIGHT AIGHT FEAT ![]() ŞU TAYFA BANA TERS, TRİP ATALIM, RAP OLUP AKALIM, HEPSİNİ FUCK�ALIM!� ARAMADIN N�OLDU? �_PARDON TANIYAMADIM?� �_Efendim?� N�oldu üstat aramadın, beat�i yolluyordun? �_Pardon, tanıyamadım?� U ![]() ![]() ![]() ![]() �_ULAŞ?� �_AIGHT AIGHT AIGHT AIGHT FEAT ![]() ŞU TAYFA BANA TERS, TRİP ATALIM, RAP OLUP AKALIM, HEPSİNİ FUCK�ALIM!� ARAMADIN N�OLDU? �_PARDON TANIYAMADIM?� �_SELAM KANKA GEL HADİ FEAT ![]() ŞU TAYFA BANA TERS, TRİP ATALIM, RAP OLUP AKALIM, HEPSİNİ FUCK�ALIM!� ARAMADIN N�OLDU? �_PARDON TANIYAMADIM?� �_AIGHT AIGHT AIGHT AIGHT FEAT ![]() ŞU TAYFA BANA TERS, TRİP ATALIM, RAP OLUP AKALIM, HEPSİNİ FUCK�ALIM!� ARAMADIN N�OLDU? �_PARDON TANIYAMADIM?� �Yo! İzmir, KARŞIYAKA, hala 35½ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fuck Peace! Bende sizi sevmiyorum!� |
![]() |
![]() |
|