![]() |
Seni Affetmem Şarkı Sözü U.L.A.Ş - Seni Affetmem |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Affetmem Şarkı Sözü U.L.A.Ş - Seni AffetmemSeni Affetmem Şarkı Sözü U ![]() ![]() ![]() Küfürlü liriklerden Sen aldanmış bilginlerden Hiç söylenmemiş laf taşır sevgilin niçin benden? Hep bir savaş beklentisi emperyalist Rapçi�lerden Öyle görmüşler ne yapsın? Birleşmiş zencilerden! Üretemez o hiç, yürütemez bu piç Sünepedir ki hiç düşünemez Neden türetemez? Sonunu getiremez Pulunu yalar durur Mektubu bitiremez! Çağ dışı, global ama bir yanı �Bush�! Vah! Bağlı mı kolu, eli? Bu bildiğin kaltak Her söz içeri meclisten O bir dansöz Bas köz diline yine de Seni affetmem� Misyoner Rap�in aynı ton Beni baydın oğlum yine aynı son Beni yok sayanlar inan harbi toy! Yalnız kalınca bana �kanka� ol Misyoner Rap�in aynı ton Beni baydın oğlum yine aynı son Beni yok sayanlar inan harbi toy! Yalnız kalınca bile Seni affetmem� Bu kaçıncı tümen üstüme saldığın? Tören� Kaçıncı dümen çevirdiğin? Ben geldim çömel! Kornfleks yedi mama Kompleks kalıbına E-ii-ii-ii bla bla� Rap�i-ii-in� Klinik vaka, durumun hakikaten kritik (hii!) Bilindik hata lakin talebin pek ütopik Seni benden ürettik Abe, niçin bu sentetik Rap�in 2 hecede tasvir edilir? _�Dan-dik!� Yan dik, geldik yoktun ama kopil Ver beat, ben HIT, sense Klon Dolly! Rap sana bol geldi Pop�u yok mu bunun? Kabinde dene bir �� ![]() Senin son olurun budur! Düştüğüm yer tebeşir, sen kumunda eşelen Arkadaşım telaş içinde düşmanla sevişen Denedik olmadı, çirkindi uymadı N�apalım? Ağzınla tutsan da penisimi Seni affetmem� Misyoner Rap�in aynı ton Beni baydın oğlum yine aynı son Beni yok sayanlar inan harbi toy! Yalnız kalınca bana �kanka� ol Misyoner Rap�in aynı ton Beni baydın oğlum yine aynı son Beni yok sayanlar inan harbi toy! Yalnız kalınca bile Seni affetmem� Rap�in aynı ton Beni baydın oğlum yine aynı son Beni yok sayanlar inan harbi toy! Yalnız kalınca bana kanka ol Misyoner Rap�in aynı ton Beni baydın oğlum yine aynı son Beni yok sayanlar inan harbi toy! Yalnız kalınca bile Seni affetmem� Seni affetmem� Seni affetmem� |
![]() |
![]() |
|