![]() |
Şantiye (H.A.N) Şarkı Sözü U.L.A.Ş - Şantiye (H.A.N) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şantiye (H.A.N) Şarkı Sözü U.L.A.Ş - Şantiye (H.A.N)Şantiye (h ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() �_ Hadi, Kalk artık hadi geç oldu okula geç kalıyorsun, hadi ![]() �Beş dakika daha� �_Hadi kalk!� �Hayır, beş dakika daha�� �_Allah�ın belası seni� ![]() Yine sabah uyandım, zorla kalktım yüzümü yıkamadan, Bağırdı annem hemen içeriden, �_Odanı topla çıkmadan!� Paramı kaldı cepte? Yine tabanvay çıktım caddeye, Okula doğru giderken, yolun sonunda şantiye ![]() Hep zaten aynı bok, canım da sıkkın, Karnı tok, sırtı pek bakanım, Eğitim sisteminiz harbi boş ![]() Bir sürü teorik bilgi, Öğretmenim tahtaya konuşan yazdıran bir ahmak! Sağanak yağış altında yol kolay biter mi? Köşeyi döndüm Müge okuldan, İstesem verir mi? Zamansız bunaldım ondan� Neden her bilim adamı Amerikan vesaire? Neden hep bir iş yüzünden on memur mesaide? Aşağıdakilerden hangisi yarınım için kaide? Tuttuğum takım dahil sporda alayı şaibe, Sevdiğim o kız dahil hepsi gizli fahişe, Yarınım ipotek altında, ömür boyu faiz ye! ADIMIN YANINA ÇARPI KOY H ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BEN DE ZENGİN OLUCAM İŞTE BANA NE BANA DA VER BİR OY ÇOK KONUŞTUN SUS Bİ� TOY H ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BEN DE ÇALIP ÇIRPICAM BANA NE BANA DA VER Bİ� OY Gün zaten hep rutin, Bozuk plakla çal ritim ![]() �_Hocam anlattığın hoş güzelde nasıl zengin olabilirim? Viyana Kapısı yüzüme kapalı, Vergi maldan daha da pahalı, Babama sordum, kim bu adam? Belli paralı, yüzü de yaralı!� Kimi basit bir fahişe, kimi elinde mum yakar, Kimi gülümser afişte, kimi de kanka, feat yapar! Elimde kaldı Rap, bin ağrı Ben giderken pistte boştu, hepsi haklı, �_Rap Binaaleyn!� Şapka düştü, kel göründü ![]() Ucuz politikalar, siktir et nasılsa halk kanar, Machavelli çizdi portre her bakanım �Prens� tam! Arayıp baksan gizli ortaklıklar, �_Bir gün gecikti be abla?!?� Tam 5 Lira faiz var! Sende kalsın üstü, anlamaz ki kimse yok et Sonra versem? Borç Kasap Bülent? �_Dedim ya yok et!� Myers, hocam kilerde napim? �_Dedim ya yok et!� Aldatıldım, yok sevgilim �_Üzülme çok et!� ADIMIN YANINA ÇARPI KOY H ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BEN DE ZENGİN OLUCAM İŞTE BANA NE BANA DA VER BİR OY ÇOK KONUŞTUN SUS Bİ� TOY H ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BEN DE ÇALIP ÇIRPICAM BANA NE BANA DA VER Bİ� OY �_ Hadi kalk, Her gün geç kalıyorsun, Kalk hadi!� �Bu gün okul yok ki, Bu gün pazar!� |
![]() |
![]() |
|