![]() |
İşte DEV Komedi Arşivi... |
![]() |
![]() |
#1 |
dark_defender
|
![]() İşte DEV Komedi Arşivi...************************ GÜZEL SÖZLER************************ Allah''ım kendim için birşey istemiorum ![]() ![]() Gerçekler acıdır, baklava tatlıdır ![]() ![]() Yerin kulağı vardır, benimde kulağım var ![]() *Kadın hakkı yoktur çünkü hakkı erkek ismidir ![]() En son gülen sen olacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() uzun lafın kısası : UL Bebeğinizin altına yapmasını istemiorsanız çevirin üstüne yapsın ![]() Yarasa çok faydalı bir hayvandır ![]() Kaptan ali sesleniyor kaptan ali sesleniyor; "cikarin beni bu kaptan Kaynanamı kaybettim görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olur Saçımı süpürge yaptım elektrik süpürgesi çıktı beni terk etti Oglumun adini mafya koydum, artik bi mafya babasiyim! *Ilahi Azrail sen adami öldürürsün Dünya döner ay kebap Adamin biri yerde elli bin lira bulmus, ayakli bin lira bulamamis ![]() ![]() ![]() Noel babanin niye hiç eli yoktur? ![]() ![]() ![]() ![]() ************************ çocukların sinir eden soruları************************ -------------------------------------------- bunu kırıyım mı? - hayır ![]() - bunu kırıyım mı? - hayır ![]() - bunu kırıyım mı? - hayır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - bunu kırıyım mı? - kır allahın cezası kır ![]() - neden? ----------------------------------------------------- teyze bu ne? - uçak - o uçak değil bi kere, helikopter! -------------------------------------------------------- hamile bi kadına: sen çocuğunu niye yedin? ------------------------------------------------------------------- anneee, bu kedinin kuyruğu niye uzamıyo? - ne?! - çekiyorum ama niye uzamıyo? ----------------------------------------------------------------- anne ne zaman olacak bu yemek - ha deyince olmuyo - o zaman ne deyince oluyosa onude ki olsun ----------------------------------------------------------------------------- - bizim kaşımızı gözümüzü kim yaptı? - Allah yaptı - neden? ------------- - topekli tacımı gördün mü? - cık ![]() - yook topekli, gördün mü? - ha evet güzelmiş ![]() - gördün mü? -------------- - anne ben nerden çıttıııım? - eeö ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - petiiiii oraya nasıl dirdiiiiim? --------------- - anneeeee - efendim yavrum? - allah baba yemeğini yedikten sonra bulaşıkları napıyor anne?? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - enişte bu ne? - çakmak (1 dakka sonra) - enişte bu ne? - çakmak ![]() ![]() ![]() - enişte bu ne? - çakmak bahadır ![]() ![]() ![]() - enişte bu ne? - gazoz kapağı - olur mu o çakmak! ---------------------------------------------------------------------- ************************ Amerikalı Ve Türkün************************ Amerikan: hey dostum burda bir problem mi var ? Turk: noluyo lan burda ? Amerikan: nasil gidiyor mike? Turk: napiyon lan? Amerikan: korkarim seni oldurecegim! Turk: salavat getir pezevenk! Amerikan: oov dostum hic cool olmamissin ![]() Turk: bu ne lan götüme benzemissin ![]() Amerikan: hey steve, neden kendine bir icki koymuyosun? Turk: la suleyman, kap iki bira gel bakim hemen! Amerikan: lanet olsun sana christine! Turk: allah belani versin nurcan! Amerikan: tanri askina brad kes sesini artik! Turk: allahim sabir ver, sus lan yeter! Amerikan: aman tanrim simdi napicaz?!? Turk: ha siktir sictik?!? Amerikan: help me please ![]() ![]() ![]() Turk: baksana lan!!! Amerikan: ne derler bilirsin jack, hayat beklenmedik surprizlerle doludur ![]() ![]() ![]() Turk: valla oglum bir soz var hani, kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek ![]() ![]() ![]() Amerikan 1: dante'nin bu kitabini okudun mu micheal? Amerikan 2: aaa evet , gercekten edebi degeri olan bir calisma ![]() Turk 1: abi da vinci sifresini okudum super! Turk 2: lan birak! iyice entel dantel oldun !Layt herif !! Amerikan:: hey jerry gel pizza ye dostum ![]() ![]() ![]() Turk: sülo gel lan buraya mis gibi menemen yaptik ![]() ![]() ![]() Amerikan:: fbi ![]() ![]() ![]() Turk: polisim ben! nerdeydin lan dun esek? Amerikan:: (ses cikarmadan el i$aretiyle) sen oraya sen buraya sessiz olun ![]() ![]() ![]() Turk: dagiliyoruz haydaaaaaaaaa!!! -----------------------------------------DOLMUŞ HİKAYELERİ--------------------------- -Şoför bey mübarek bi yerde inebilir miyim? -Şu ilerdeki caminin önünde bırakayım teyze seni ![]() ![]() ![]() ************************ -Başıbüyük mü? -Evet, Başıbüyük ![]() -Ne zaman kalkar? -Sen oturursan kalkar bacım ![]() -Kaç vericem? -800 ![]() ** ****************** Şoför: "arkadan vermeyen var mı?" yolcu: "az önce eline verdik ya kardeşim ![]() ![]() -Neriman sen arkadan verme ben veririm ![]() ![]() ******************* kadın: kızım dur! ben vereyim benimki bozuk zaten ![]() ![]() ![]() kızı: aman ne olcak sanki nasıl olsa benimki de bozulacak,ben vereyim! ************************** - oğlum bu Eminönü'nden geçer mi? -yok teyze biz Taksime çıkıyoruz -hah tamam oğlum siz gidin ben gelmeyeceğim *********************************** yolcu: - abi heykel'e çıkıyo mu? soför: - yok abi, yanından geçiyo ![]() ************************ arkadaki aksi teyze öndeki uzun saçlı delikanlıya seslenir: -kızım şurdan bir kişi uzatır mısın? -ben kız değilim!!! amaaaan ne bileyim kız mısın, dul musun, uzat işte!! *************************************** Adamın biri Bakırköy'e gitmek üzere dolmuş bekliyormuş ![]() ![]() ![]() -"Bir Monte Carlo" demiş ![]() "Abi bu Bakırköy'e gider" diye cevap vermiş! İşte o an adamın ve şoförün bittiği an olmuş ![]() ************** -Mükemmel bir yerde inebilir miyim? Yolcunun kafası karşık sanırım, kendisi de dolmuştakilerle güler söylediğine ![]() ![]() ![]() Şoför kadını indirirken: "Buyrun size layık değil ama!" *********************** Yolcu musait bi yerde inmek ister ama dili sürçer; "Musait bi yerde iner misiniz?" Şoför : -Niye sen mi kullancan?? **************************** Adamın biri Besiktas dolaylarında gayet aceleci bir tavirla : - Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim?? Bizim şoför olaya hakim: -Tabi abi ayıp ettin, al götür senden kıymetli mi? ****************************** Çok sıcak bir gunde,dolmuştaki bir kokona yelpazesiyle yaşlı bir teyze -"Şöfeer bey klimayı acar mısınız cok sıcak olduu" demisti ![]() ******************************* Dolmuşa bindik, dolmuş doldu,tam kalkicak, elemanın biri açtı kapıyı, içerde tıkış tıkış oturmuşuz, önde 3 kişi arkada 4 ![]() Eleman hala bir umut sordu: "Kaptan, yer var mi?" ![]() Şoför de arkasını dönüp cevap verdi: "Bilmiyorum, üst kata bi bak bakalım" --------------------------------------------soğuk esğiriler ![]() ![]() ![]() ![]() Dün yapılan bir operasyonla Ajda Pekkan'ın alnı sonunda ensesine ulaştı ![]() Bak Barbie'ciğim,sen daha TOY sun ![]() Türkiye'de en demokratik olay, trafik kazaları; herkes eziliyor ![]() ![]() ![]() Tüh! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oğlum,senin zayıflaman için daha 40 fırın ekmek yemen lazım ![]() ![]() Suçlu ayağa kalk! ![]() ![]() ![]() ![]() Daha son kullanma tarihine çok var, Yavaş iç şu meyve suyunu ![]() ![]() ![]() Ödümü patlattın ![]() ![]() ![]() Her hakkı saklıymış ![]() ![]() Maaş 250 milyon mu? Aaa başlarım böyle işe haa ![]() ![]() Atı alan Üsküdar'ı geçti ![]() ![]() ![]() ![]() Şu çocuğu doğuramadım yaaa! ![]() ![]() ![]() Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der ![]() ![]() Kızımı ne doktorlar, ne mühendisler istedi ![]() ![]() ![]() Çorbamdan kıl çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() Beni deniz tutar, Ali tutar, Cem tutae ![]() ![]() ![]() ![]() Bayram değil, seyran değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hava korsanı uçağı kaçıracaktı,yapamadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çingeneler Amerikayı nasıl okur? ABE DE ![]() ![]() Rüyalar da hormonlu artık, akşam aksakallı nine gördüm ![]() ![]() ![]() Avrupadan gelen soğuk hava dalgası, ülkemizi etkisi altına aldı ![]() ![]() ![]() ![]() Uzun lafın kısası : U ![]() ![]() Oyunu ayakta alkışladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinayet masası, idam sehpası, elektrikli sandalye, ölüm döşeği ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zencinin biri denize düşerse ne olur? Tabii ki ıslanır ![]() ![]() Dün kazı kazandan kaz kazandım Yumurtanı sahanda mı yersin? Yoksa deplasmanda mı? Alfabe artık 28 harf, "O" şimdi asker! (Ultra ultra İğrenç) Ağrı kesicin varda, Erciyes kesicin var mı? Volkswagen Pass-at , Şahsi oynama ! Oğlum Geldin mi? Hayır, daha gelmedim! 1 , 2 , 3 TIP! ![]() ![]() Hakan Şükür sahada sakatlanmış ![]() ![]() ![]() ![]() Sigaraya ayrı, içkiye ayrı paramı veriyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() Seni görünce gözlerim dolar, kulaklarım mark ![]() Kadın hakkı diye bir şey yokur ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlarsa anam ağlar gerisi playback yapar ![]() ![]() ![]() Kendim için bir şey istiyorsam namerdin Allah'ım anneme güzel bir gelin nasip et!! Aminnnnnn ![]() ![]() ![]() Yıkanan Ton'a ne denir? Washington! Geçen gün bir taksi çevirdim, hala dönüyor! Cin Ali mavi mürekkebe düşerse ne olur? Blue Jean ![]() Sen kimi kandırıyorsun, bu söylediklerine kim inanir? Kadir İnanır ![]() ![]() ![]() Kitabım evde kaldı ![]() Mevlana neden çok dönüyormuş? Çift okey gelmişte ondan ![]() ![]() ![]() Basamakta durmayın otomatik kapı çarpar, böler, karekökünü alır ![]() ![]() ![]() Seven unutmaz, eight unutur ![]() ![]() ![]() İyi ki Italya'da doğmamışız! Neden? Çünkü İtalyan'ca bilmiyoruz! Sizin araba ne malı? Alman malı! Bizimki de klimalı! Yangın dolabını açarsan ne olur? Yang kızar ![]() ![]() ![]() Adamın biri yarın ölücem demış ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanları niye kafasına su dökerek uyandırırlar? Çünkü suyun kaldırma kuvveti vardır ![]() Köfteyle möfte arasında ne fark vardır? Biri kıymadan yapılır diğeri mıymadan ![]() ![]() ![]() Geçen gün kamyonu sürdüm, Leonardo da Vinci ![]() ![]() ![]() Fransızların nesi eksiktir? "Fran"ları tabii ki! Çok iyi göbek atan kazana ne denir? İyi oynayan kazansın! Tem otoyoluna muz düşerse ne olur? Temmuz ![]() ![]() ![]() Yerin kulağı war benim de kulağım war ![]() ![]() ![]() ![]() Bir adam karısını dövüyormuş, kapı calmış karısını dövmeye bırakmış, neden? Eşek sudan gelmiş ![]() Tomi'nin annesi kimdir? Anatomi Adam bilgisayar başında uyuyakalmış ![]() ![]() ------------------------------------------------KOMEDİ----------------KOMEDİ---------------KOMEDİ---------------- İnterneti TÜRK'ler bulsa bakın ne olurdu ? İnterneti Türkler bulsaydı ne mi olurdu? Bilgisayar açılış mesajları: - Ad Soyad girin - Şifrenizi girin - İkametgah girin - Nüfus sureti girin - Annenizin genç kızlık soyadını girin İnternette gideceğiniz adresi yazdıktan sonra ekrana gelen mesajlar: - Emin misiniz? - Ciddi misiniz? - Bak son defa soruyorum! - Günah benden gitti, bağlıyorum ![]() e-mail almak için yapılması gerekli işlemler: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *******************************************TÜRK'l er uzaya gitse ne olur ?*********************************************** Türkler uzaya gitse ne olurdu? 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7 ![]() ![]() ![]() 8 ![]() ![]() ![]() 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10 ![]() 11 ![]() ![]() ![]() ![]() 12 ![]() 13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 14 ![]() ![]() ![]() 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 16 ![]() ![]() ![]() ![]() 17 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 19 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 20 ![]() ![]() 21 ![]() ![]() ![]() 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 23 ![]() 24 ![]() ![]() ![]() 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 28 ![]() 29 ![]() ![]() ![]() ![]() 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 31 ![]() 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 33 ![]() ![]() ![]() **********************************************Ah şu bizim TÜRK'ler***************************************** ******** * Tek abdestle 5 vakit namaz kılmak için iki büklüm kıvranan kişi tabiî ki Türktür ![]() * Desenlerini çok beğenerek aldığı bir mobilya üstüne başka bir örtü örterek kullanan kişi Türktür ![]() * Geçirdiği bir trafik kazasından sonra kanlar içinde çıkıp, çarpılmış arabasına üzülen Türktür ![]() * Otoyolda, otomobilin gaz pedalına tuğla koyup, yorulmadan kullanma fikri Türk'ündür ![]() * Ancak bir Türk kolayı çalkalayıp fışkırtarak asitsiz içmeyi akıl edebilir ![]() * On yıllık bir otomobilin koltuk ambalaj naylonlarını kullanma becerisini ancak Türkler gösterir ![]() * Yemekte eti bıçakla değil, çatalın yanıyla kesmeye çalışan bir kişi görürseniz gözlerinden öpün! O bir Türk'tür ![]() * Kırmızı ışıkta durduğunuz için size ancak bir Türk kızabilir ![]() * Alkollü araç kullanıp yakalandığında 'alkolsüzünü getirin onu da kullanıyım' diyen Türk'ten başkası olamaz ![]() --------------------------------------------------KIZ TAVLAMA NİCKLERİ--------------------------------------------- *şiddeti sevmem;ama kullanmayı iyi bilirim! * "A"cıya "Ş"ikayetsiz "K"atlanmak=AŞK *Dünya bir gündür, o da bugündür! *Sen, sen ol! Asla biz olma ![]() *Sakın 30 yıl hukukun olmayan birine, sakın deme! *Azdan az, çoktan çok gider ![]() *sadece şahlar hamleleri önceden sezer ![]() *hayat, ölümle kumar oynama sanatıdır *özgürlük, sonu meçhul bir firardır ![]() *Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir ![]() *Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur ![]() ![]() *Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey dur ![]() *bela, kişinin sevdiklerinden gelir ![]() *HERGÜN SENİ DÜŞÜNMEK VE YOKLUGUNU FARKETMEK NASIL ACI VERİYOR BANA BİLİRMİSİN ![]() ![]() SENİ SEVMEK İSTİYORUM KALBİM DURANA KADAR PEŞİNDEN KOŞMAK İSTİYORUM DİZLERİM ÇÜRÜYENE KADAR SENİNLE KONUŞMAK İSTİYORUM DİLİM TUTULANA KADAR SENİ ÖPMEK İSTİYORUM DUDAKLARIM KURUYANA KADAR SENİNLE ÇIKMAK İSTİYORUM SONSUZA KADAR CAVEBINI BEKLİYORUM ÖLENE KADAR SEN VARYA SEVGİLİM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Oyun bitince şah da, piyon da aynı kutuya konur ![]() ![]() ![]() *Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir ![]() *Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin *Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı ![]() *İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi ![]() *Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır ![]() ![]() ![]() *Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz ![]() *Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum ![]() ![]() ![]() İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi ![]() *Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam! *Güneşin doğduğu da bir gerçek batdığı da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin ![]() *seni günde bir kez düşünüyorum o da benim 24 saatimi alıyoo *Eğer geceler uzun geliyorsa, sevgilin arayıp sormuyorsa, bir gün düşlerinde kavuşacağının yeminini vermişsen gönülden, işte o zaman sen deliler gibi seviyorsun arkadaş ![]() ![]() ![]() *Martının denizi sevdiği kadar sevebilir misin ? Toprağın suyu sevdiği kadar sevebilir misin ? Leyla`nın Mecnun`u sevdiği kadar sevebilir misin? Hadi bırak butun bunlarıda, Benim seni sevdiğim kadar sen de beni sevebilir misin ? *Hayati gözyaslarinla ödüllendirecegine gülücüklerinle cezalandir ![]() ![]() ![]() ![]() *Dumanımda oyoktu sigarayı bıraktım kadehimde oyoktu içkiyi bıraktım rüyalarımda oyoktu uyumayı bıraktım baktımki onsuz olmuyor yaşamayıbıraktım *Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi ![]() ![]() *Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE , Hepsi Öylesine Sen Ölesiye ![]() ![]() *Küçüktüm, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna ölmedi dediler, Öldüm, iş işten geçti, dediler ![]() ![]() ![]() *Yalnızım, yalnızlığım beni dinlemekte, yalanda olsa ne varki bu şarkıyı söylemekte, yalanda olsa içimden bir bulut akıp geçiyor, yalanda olsa MUTLUYUM bu bana YeTeR *Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum ![]() ![]() *Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GüneşIm Desem Güneş Batıyor, Hayatım Desem Hayat Kısa, Gülüm Desem Oda Soluyor, Sana Canım Demeliyim Çünkü Bu Can Seninle Yaşıyor ![]() ![]() *Aşkına döksem gözyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem, bir gün gelecek sevecek misin? *Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gün Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM ![]() *Bir çerçeve astım odama içi boş önemi yok, neden diye sorma neye baksam seni görüyorum nasıl olsa ![]() ![]() *Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken, düşünüyor olmanı düşünmek galiba Dünyada bir çok insan var ![]() ![]() ![]() ![]() *Ne Güneşi İstiyorum Karanlığıma Ne De Yıldızları İstiyorum Gece Yarılarında ![]() ![]() ![]() *Gecenin sessizliğini dinle içinde beni bulacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Bu gün bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında , Eğer ki bir gün beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karşısında ![]() ![]() ![]() *BuGüNü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir ![]() ![]() ![]() ![]() *Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parcalayacak kadal asildir ![]() *Bir sevgi diledim gözyaşı buldum ![]() ![]() ![]() *Seven unutmaz unutansa sevmemistir eğer sevipte unutmusa sevmesini bilmemistir ![]() Kül olmuş ateş yanar mı? Buz tutmuş su akar mı? Bu gözler seni sevdi başkasına bakar mı? Sevgini taşımak değil hasretini çekmek zor gülmeyi unutmak değil ağlamaya alışmak değil ölmekte değil özleyipte görmemek zor ![]() ![]() ![]() *Sev ama yürekten olsun, gel ama ebedi olsun, gidersen benide ***ür, gittigimiz yer kara toprak olsun *Kızlar sevgiyi kalplerine,erkekler ise ceplerine koyar! benim ceplerim dolu sevgini bomboş olan kalbime yazıyorum *Seviyorum seviyorum haykırarak söylüyorum kimselerden korkmuyorum ölümüne seviyorum bigün bana soracaksin ben mi dünya mi diye ![]() *gülmek icin mutlu olmayi bekleme, belki mutluluk gülüsünde saklidir ![]() ![]() *Eger Son Nefesimi Vermeden Once Mutlu Olacagini Bilirsem Cehenneme Bile Gulerek Giderim ![]() *Seni ben değil gözlerim seçti , onlar sevdi onlar beğendi , banane gidersen ONLAR AĞLASIN !!! Zenginbir adam darbir sokaga girmis ayni anda yandan bir filozof gelmis,zengin adam demiski benbir serseri için yoldan çekilmem filozofda demisbençekilirim *Cicekler bahcesinde gecsede ömrüm senin üstüne gül koklamam gülüm seni koklamak olsada ölüm sen buna degersin be gülüm Düşlerim vardıgörmekten korktuğum,hislerim vardı söylemektenkorktuğum,şiirlerim vardı yazmaktan korktuğum,şimdisen varsın kaybetmekten korktuğum *Vücudun otobüs, beynin şöfördür kalbin şöför maaline geçerse aşık oldun demektir ![]() Aşık bir insansan mantığını unut, mantıklı bir insansan aşkı unut ![]() ![]() *Sen seni seveni göremeyecek kadar körsen seni sevende seni sevdiğini söylemeyecek kadar gururludur ![]() *Gidene kal demeyeceksin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Sadece çocuklar ağlar ve sadece Allah affeder eğer bir gün gidersen çocuk değilim ağlamam Allah değilim affetmem ![]() *Polis bi gün 3 arkadaşın evine baskın düzenlemiş ![]() ![]() ![]() *GözLerin daLarSa ßiLki dü$ündüm Seni, kuLagIn CInLarSa ßiLki aNdIm Seni, GeCe UyanIrsan ßiLki ReSMiNi Öptüm, GözLeriNden Ya$ damLaRSa ßiLki SenSiz ÖLdüM ![]() ![]() *DUNYADA UC SEYI SEVDIM ![]() ![]() *seni denizdeki canlılara anlattım ![]() *Bütün Kızlar Çicek Olsun Arı Olmazsam Namerdim ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------------------*-*-*-*-kız tavlama mevzuları-*-*-*-*-*-*-*-*------------------------------- Bunları okuduktan sonra kız arkadaşsız erkek kalmayacak ![]() ![]() ![]() ![]() - pardon, bi saatiniz varmıydı acaba? - yok! - yarım saat de olur, hatta 15 dakika ![]() - hö? ne? [başarı yüzdesi : %12 ![]() (biri tanışma heveslisi, diğeri işbirlikçisi olmak üzere iki kişi konuşmaktadır, hedef konuşmaları duyabilecek şekilde konuşlanmıştır) 1- yok abi o değil diyorum ![]() ![]() 2- o ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1- ya hayır o daha uzun boyluydu sanki (bu noktada dişi kişi kıllanır, bir iki bakış atar ama pek aldırış etmez) 2- ya her iddiasına varım o ![]() ![]() (2 dişinin yanına gider) 2- ya afedersin ![]() ![]() dişi- (kızarır, utanır, şımarır) hihi ![]() ![]() ![]() ![]() 2- evet, düşündüm de sen daha güzelsin zaten (ve akabinde akşam yemeği) [başarı yüzdesi : %86 ![]() dişi dondurma yerken yanına gidilir -yalayabilirmiyim -hayır - o zaman dondurmandan yaliyim ![]() -çat [başarı yüzdesi : %0] -pardon bayan, at gibisiniz [basari yuzdesi: 100% travesti dayagi] + merhaba, daha once tani$madik ama bu tani$mamiza nasil engel olabilir dunyanin bile giderek kureselle$tigi bir donemde? - ha? + yani diyorum ki pekos bill nasil da dovdu o kizilderilileri helal olsun vallahi ![]() - ya bu sacma laflarla bir yere varmayi umuyor musun cidden? + ba$ka onerilerin varsa dinlemeye hazırım ? - Mavi ekran [başarı yüzdesi : %0 ![]() - Merhaba ![]() ![]() ![]() - Nerden esti? - eeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [başarı yüzdesi : %32 ![]() 1998 yer atlas pasajı önü ![]() ![]() ![]() ![]() - Atillaaaaaa kurban bir saldırıyı önceden tahmin ettiği için çoktan hazırlığını yapmıştır ![]() ![]() - naber ayşee? nerelerdesin gözükmüyosun ne zamandır ![]() (beklediğinden çok farklı bir tepkiyle karşılaşan dişi bir de havada iki tur dönmenin etkisiyle iyice sersemlemiştir ![]() - Şey ben ayşe değilim - Boşver ben de Atilla değilim zaten ![]() (kız çuvallamanın verdiği utançla arkadaşlarının yanına dönerken, diğer kişi kendini olayın sonuna yetişmiş kız arkadaşla girilecek herhangi bir diyaloğa hazırlamaya başlamıştır) - kimdi o kız saruman - adını bilmiyorum ama ayşe değilmiş ![]() [başarı yüzdesi : %91 ![]() x dişisi y erkeğine çarpar ve akabinde x-pardon y-önemli değil x-resmen üstüne çıktım y-önemli değil bana sık olur zaten [başarı yüzdesi : %99 ![]() - deminden beri bakışıyoruz, bakışmak mı istiosun tanışmak mı? - bakışmak - şu köşeye git ve beni ordan izle o zaman ![]() [başarı yüzdesi : %0] a-siz yenisiniz galiba? b-hayır 6 aydır burda çalışıyorum ben ![]() a-aa öyle mi? ben daha ilk defa görüyorum sizi ![]() ![]() ![]() b-evet geçen sefer de aynısını söylemiştiniz ![]() ![]() a: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [başarı yüzdesi : %10 - Pes etmeyin 3 ![]() (sınıfta güzel ve ders kaçırmayan bir kızın yanına gidilir) -eöhm pardon ya ben bi kaç ders kaçırdım da acaba notlarını fotkopi çektirebilir miyim? -olur -de beni şimdi acelem var mesela ben akşam çektirsem yarın sana geri veririm -yarın nasıl bulacaksın beni -sakıncası yoksa telefon numaranı verirsen ben yarın ararım -hmm tamam (böylece hem kızla tanışılır, hem de telefon numarası alınır) [başarı yüzdesi : %50 - Başlangıç için fena değil, ne demişler başlamak işin yarısıdır ![]() -pardon, meraba, cengizi tanıyor musunuz acaba? -?! hmm, bir düşüneyim ![]() ![]() ![]() ![]() -peki, o zaman tanışalım ben cengiz ![]() ![]() ![]() - ![]() ![]() ![]() [başarı yüzdesi : %3 ![]() -naber nasilsin + on dakikadir yuzume bakiyorsun bunu mu buldun ? -ne bulaydim ? [başarı yüzdesi : %7 ![]() ![]() - merhaba ben cem, 100 metreyi 10 saniyede koşarım ![]() - hı? [başarı yüzdesi : %0 - Yorum yok Ne tavlamayı düşünüyor Çita mı?] -merhaba beraber yürüyelim mi ? -hayır -peki koşsak olur mu ? [başarı yüzdesi : %34 ![]() ![]() isyankar tanışma modeli : -pardon, merhaba tanışabilir miyiz? -hayır ![]() -ama niye? -hayır dedik ya ![]() -ya ben senle aynı evde oturmuyorsam, aynı okulda okumuyorsam, aynı arkadaş grubumuzda yoksa, nasıl tanışacam söyler misin? [başarı yüzdesi : %62 ![]() ![]() -farkındaysanız bi saattir sizi kesiyorum?! -hö??!! [başarı yüzdesi : %17 ![]() erkek elinde tuttuğu bardaktaki sudan bir yudum alır ve karşısındaki kadına: -su çok güzel, gelsene ![]() der ![]() ![]() [başarı yüzdesi : %NA (Tespit edilemedi)] once cakmak yakilarak kizin oturdugu masaya yaklasilir, ve kizin ayaginin altinda biseyler ariyormus edasiyla telasli telasli yerlere bakilir, olaylar gelisir: -napiyosun sen sapik? -ya ariyorum bulamiyorum bi turlu alla alla -ne ariyosun? -tanismak icin bahane ![]() ![]() [başarı yüzdesi : %96 ![]() e-seninle tanismak icin bi bahane bulmam gerekiyomu sence? k-?! [başarı yüzdesi : %4 ![]() otobüse elimde pilavla binmem sonucu ortaya çıkan deneme ![]() ![]() çift katlı otobüsün en arkasına geçip otururdum ![]() bir iki kaşık yememle beraber hemen önümdeki kız kalkıp bir ön sıraya geçti ![]() ![]() ![]() arkadaşa dönüp; ben: kokudan kaçtı galba yaw? kız: (dönerek ve gülümseyerek) hayır çok rüzgar geliyordu o yüzden kalktım ![]() ben: peki ![]() kız: ?? ee hayır ben: e peki sakız veriyim o zaman, kız: tamam bak ondan alırım ![]() ![]() ![]() ben: hehe al bakalım ![]() ![]() kız: ben de y memnun oldum [başarı yüzdesi : %87 ![]() e-pardon bayan, telefon numarami kaybettim, sizinkini alabilir miyim? k-?!?!?! [başarı yüzdesi : %62 ![]() -------------------------------------------------PC İLE İLGİLİ DİYOLOGLAR ![]() - Siyah ekran çıktı efendim ![]() ![]() ![]() - Yazın kullanıci adınızı ![]() - Yazdım ![]() - Parolanızı da girin ![]() - Tamam ![]() - Garip karakterler akmaya başladığında klavyeden F7'ye basın ![]() - Elimle mi? - Eee, siz bilirsiniz ![]() - Ben bir IMac kullanıcısıyım ![]() - Buyrun hanımefendi, sorun neydi? - Benim CD sürücümden içeri sinek girdi ![]() - Anlayamadım efendim ![]() - IMac'ime sinek kaçti ![]() - Peki ben telefondan ne yapabilirim sizce? - Ama görüyorum, yürüyor içerde ![]() - Böcek ilacı falan sıkın isterseniz ![]() ![]() ![]() - Bir şey olmaz mı? - Bilmem, aslında biz IMac'e destek vermiyoruz pek, PC olsaydı yardımcı olabilirdim ![]() - Benim büyük bir sorunum var, siz acaba eve hizmet veriyor musunuz? - Eeoo, hayır? Burdan yardımcı olmaya çalısayım ![]() ![]() ![]() - Ben internete girmeye çalışınca bilgisayardan acayip sesler geliyor ![]() - Ne yaptığınızda geliyor o sesler? - Bağlan diyorum, telefon sesi geliyor, sonra da cıyaklıyor ![]() - O modem sesidir efendim, o ses sizin modeminiz ve Türk ![]() ![]() ![]() ![]() - Yok yok, bozuk bu, siz iptal etmiyim diye öyle diyorsunuz ![]() ![]() ![]() - Fakat bu bir sorun değildir, bu herkesin bilgis ![]() ![]() ![]() - Ne yani, herkesin bilgisayarı gazi olan bebek gibi viyaklıyor mu, kimi kandırıyorsunuz Allah aşkına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Efendim sizin modemler bana küfrediyor ![]() - Anlayamadım efendim ![]() - Bunda anlayamayacak ne var, resmen küfrediyorlar işte ![]() - Emin misiniz? - Buyrun dinleyin (telefonu çevirme sesi, çalan telefon sesi, peşinden ana avrat küfür) ![]() - Ee siz hangi numarayı aramıştınız bir kontrol edelim ![]() - 0 ![]() ![]() ![]() ![]() - Bu sizin numaranız mı? - Hayır, aradığım numara ![]() - Beyefendi, o bizim numaramız değil bir ev numarası ![]() - Ben 10 gündür bu numaradan bağlanmaya çalışıyorum ama ![]() ![]() ![]() - O zaman doğaldır küfretmesi ![]() - Benim sayfalarım gelmiyor ![]() - Şu an yurtdışı çıkışımızı sağlayan uydudan kaynaklanan bir sorun var efendim ![]() - Bir ilgileniverseydiniz siz ![]() - Şey, uydu uzayda efendim ![]() - Haa, tamam o zaman ![]() - Benim kredi kartımdan para çekilmiş ![]() - Aylık hesap mıydi? - Evet ![]() - O zaman her ay başında para çekilir efendim ![]() - Hani sınırsızdı lan bu ![]() ![]() ![]() - iyi akşamlar, bilmem ne net ![]() - iyi akşamlar birader, ben tam olarak 26 dakika 36 saniyedir internete bağlıyım ve haalaaaa hiçbir şey gelmiyor, daha ne kadar beklemem lazım acaba? (sinirli bir ton) - Gelmiyor derken sayfalar mı açılmıyor beyfendi? - Hayır kardeşim, hiçbir şey olmuyor ![]() ![]() - Internet explorer'i açtınız mı beyfendi? - Nasıl yani? - Himm beyfendi, Internet'e girdikten sonra Internet explorer ya da Netscape programını çalıştırarak web sayfalarını gezmeye başlamanız lazım ![]() - Alala, Internet'e girince kendi bağlamıyor yani ![]() - Sanırım makinam kilitlendi ![]() - Şimdi söyle yapalım, ctrl-alt-delete ![]() - Hepsine aynı anda mı? - Evet ![]() - Ama parmaklarım yetmiyor? - Bakın önce ctrl'ye sol elinizin baş parmağıyla, sonra sağ elinizin baş parmağıyla alt-gr'ye, sonra da sağ elin işaret parmağıyla delete tuşuna basıyorsunuz ![]() - Ctrl'ye bastım, alt tuşuna da şimdi ![]() - Delete'e basıcaksınız ![]() - Ctrl'den elimi çekeyim mi? - Hayır efendim ![]() - Peki alt-gr'den? - Hayır efendim dedim ya, hepsine aynı anda basıyo olmanız gerekiyor ![]() - Daha kolay bir yolu yok mu? - Var efendim, makinada reset yazan yere basın ![]() - Nerede o? - İsterseniz ctrl alt delete'i deneyelim, basmanız gerek, sadece bir tuş kaldı ![]() - Tamam fişini çektim ![]() - Peki ![]() ![]() ![]() - İyi aksamlar ![]() - İyisi falan kalmadı beyfendi! Sinirden köpürüyorum, derhal iptal edin hesabımı! - Buyrun, problem nedir hanımefendi? - Bakın, birkaç gündür sizden aldığım paketle Internet'e giriyorum, bu arada arkadaşlarım sürekli telefonumun meşgul olduğundan şikâyet ediyorlar, önceleri anlayamadım, sonra saatlere bakınca, ne zaman sizin hesabınızı kullansam telefonumun meşgul olduğunu anladım!!! - Bu çok doğal hanımefendi, çünkü modeminiz telefonunuzu kullanıyor bağlantıyı sağlayabilmek için, bizimle bir ilgisi yok bunun, bütün bağlantılarda aynı şey olur, hatta olması gereken de budur ![]() - Yok kardeşim yok, siz benim Internet'te olmamdan faydalanıp telefon hattımı kullanıyosunuz ![]() - Öyle bir şey teknik olarak mümkün değil zaten hanımefendi, lütf ![]() ![]() ![]() - İptal edin dedim, sorun çıkarmadan iptal edin, ben de bu işi büyütmeden kapatıyım, yoksa kötü olacak sizin için ![]() - Hanımefendi siz bilirsiniz, fakat ![]() ![]() --------------------------------------------** EN İLGİNÇ BİLGİLER**------------------------------------------------------ Bir yılan 3 yıl uyuyabilir ![]() -Bal bozulmayan tek gıdadır ![]() -Ördeğin sesi yankı yapmaz ![]() -Denizyıldızlarının beyni yoktur ![]() -Üzüm mikrodalga fırında patlar ![]() -İnsan yılda en az 1460 rüya görür ![]() -İçtiğimiz sular 3 milyar yaşındadır ![]() -Karınca iki hafta su altında yaşayabilir ![]() -İnsan kalbi dakikada 60-80 defa çarpar ![]() -Üzümü mikrodalgaya koyarsanız patlar ![]() -Parmak izi gibi herkesin dil izi de farklıdır ![]() -"Pi" sayısının bir milyarıncı rakamı 9'dur ![]() -Dünyada insanlardan daha çok tavuk var ![]() -Venüs saat yönünde dönen tek gezegendir ![]() -İnsanın kalça kemiği betondan daha sağlamdır ![]() -Hiçbir kağıt 7 defadan fazla 2'ye katlanamaz ![]() -Türkiye'de Mehmet adında 1 milyon 229 kişi var ![]() -Sabahları elma kahveden daha fazla uykunuzu açar ![]() -Yerçekimsiz ortamda mum alevi küre şeklinde olur ![]() -El tırnakları ayak tırnaklarından 4 kat daha hızlı uzar ![]() -Otomobil sayısı insan sayısından 3 kat daha hızlı artıyor ![]() -Doğum gününüzü en az 9 milyon kişiyle paylaşıyorsunuz ![]() -Bir bardak sıcak su, buzdolabında soğuk sudan daha çabuk donar ![]() -Günde 24 saat sayı saysanız, 1 trilyona ulaşmanız 31 bin 688 yıl alır ![]() -Dünyada bir yılda gerçek paradan daha fazla Monopol parası basılıyor ![]() -Eksi 90 derecede nefesimiz, havanın ortasında donar ve düşer ![]() -Vücudumuzdaki tüm damarları uç uca ekleseniz 19 bin 200 kilometre eder ![]() -Çin'de İngilizce konuşan kişi sayısı Amerika'dan daha fazladır ![]() -Elma, soğan ve patatesin tadı aynıdır ![]() ![]() ![]() -13 rakamının uğursuz olarak bilinmesi nedeniyle ABD'de birçok otelde 13 ![]() ![]() -En uzun boylu insan 1940 yılında ölen 2,72 metre boyunda ABD'li R ![]() ![]() ![]() -Kibrit kutusu büyüklüğündeki altın külçesi yufka gibi açılarak bir tenis kortu büyüklüğüne kadar yırtılmadan uzatılabilir ![]() -Einstein 9 yaşından sonra akıcı konuşmaya başladı ![]() ![]() -İnsan daha çok oksijen alabilmek ve vücudundaki karbon gazını boşaltmak için esner ![]() -İnsan bir günde 28-33 bin litre hava, 500-700 litre oksijen, 2 kilogram yiyecek tüketir ![]() -Dünyanın en hızlı kuşu Boğazlı Kırlangıç'tır ![]() ![]() ![]() -Michel Jordan bir yılda Nike'den Nike'ın Malezya fabrikası personelinin hepsinden fazla para kazanıyor ![]() -ABD, Ohio'da lisans olmadan fare yakalamak yasaktır ![]() -Eğer aynı zamanda aksırır, hıçkırır ve gaz çıkarırsanız, patlarsınız ![]() -Aşık olduğumuzda beynimiz "phenylethylamine" üretir ![]() ![]() ![]() -Uzayda yerçekimi olmadığı için astronotlar ağlayamaz ![]() ![]() -Birinci Dünya Savaşında Fransa ülkedeki tüm taksileri tüm taksileri devraldı ve askerler cepheye bu taksilerle taşındı ![]() -1994 Dünya Kupası'nda, Bulgaristan futbol takımının 11 oyuncusunun hepsinin isminin sonu "OV" ile bitiyordu ![]() -Sivrisinek kovucu spreyler sinekleri kovmaz, sizi gizler ![]() ![]() -Kahve sarhoş bir insanın ayılmasına yardımcı olmaz ![]() ![]() -Kereviz yerken harcanan kalori,kerevizin içindeki kaloriden daha fazladır ![]() -Bir pire, kendi büyüklüğünün 150 kat yüksekliğine zıplayabilir ![]() ![]() -Klinik ölüm sonrası insan 5 dakika içinde hayata geri getirilebilir ![]() ![]() -İnsan uzun süre bir böbrek ve bir akciğerle, midesiz, dalaksız yaşayabilir, ama karaciğersiz bir dakika bile yaşayamaz ![]() -Bir kilo limonda bir kilo çilekten daha fazla şeker vardır ![]() ![]() ![]() ![]() -Macar Yanosh Voven ve karısı Sara dünyada en uzun aile hayatı sürmüşler ![]() ![]() ![]() ![]() -En büyük kuş yumurtası devekuşunundur ![]() ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------İLGİNÇ MAHKEME SORULARI------------------------------------------------------------------ > > >inanmasi güç ama asagidaki soru ve cevaplar gerçek mahkeme >tutanaklarindan alinmistir ![]() > > >soru: Dogum tarihiniz nedir? >cevap: 15 Temmuz >soru: Hangi yil? >cevap: Her yil >-------- >soru: Hastaliginiz hafizanizi etkiliyor mu? >cevap: Evet >soru: Peki ne sekilde etkiliyor? >cevap: Olaylari unutuyorum ![]() >soru: Bize unuttuğunuz bir seyi örnek olarak verebilir misiniz? >-------- >soru: Sizinle yasayan oglunuz kaç yasinda? >cevap: Ya 38 ya da 35 ![]() ![]() >soru: Ne kadardir sizinle yasiyor? >cevap: 45 yildir ![]() ![]() ![]() >-------- >soru: Kocaniz uyandigi zaman, size söyledigi ilk sey neydi? >cevap: Bana 'Neredeyim ben,Cathy? ' dedi ![]() >soru: Peki bu niçin caninizi sıktı? >cevap: Çünkü benim adim Susan ![]() ![]() ![]() >-------- >soru: Korna çaldiniz mi? >cevap: Kazadan sonra mi? >soru: Kazadan önce ![]() >cevap: Tabii; 10 yil boyunca ![]() ![]() ![]() >-------- >soru: Kadinin üç çocugu vardi degil mi? >cevap: Evet ![]() >soru: Kaçi erkekti? >cevap: Hiçbiri ![]() >soru: Hiç kiz çocugu var miydi? >-------- >soru: Merdivenlerin bodrum katına indigini söylediniz ![]() >cevap: Evet ![]() >soru: Ayni merdivenler yukari çikiyor muydu? >-------- >soru: Ilk evliliğiniz nasıl sona erdi? >cevap: Ölümle ![]() >soru: Ölen kimdi? >-------- >soru: Saldirgani tarif eder misiniz? >cevap: Orta boyluydu, sakali vardi ![]() >soru: Kadin miydi, erkek miydi? >-------- >soru: Vücudu incelediginiz zamani hatirliyor musunuz? >cevap: Otopsi 18 ![]() ![]() >soru: Adam ölüydü degil mi? >cevap: Yok, masada oturmus, neden üzerinde otopsi yaptigimi merak >ediyordu! > > > -------------------------------------------------------------------------- Piramitlerin sırrı ------------------------------------------------------------------------------------------ * Her biri 20 ton olan taşlardan inşa edilmiştir ve bu taşları temin edilebilecek en yakın mesafe yüzlerce kilometre uzaklıktadır ![]() ![]() * Piramit, kimin adına yapıldıysa, onun bulunduğu odaya, yılda sadece 2 kez güneş girmektedir ![]() * Mumyalarda radyoaktif madde bulunduğundan mumyaları ilk bulan 12 bilim adamı kanserden ölmüştür ![]() * Piramitlerin içerisinde ultra sound, radar, sonar gibi cihazlar çalışmamaktadır ![]() * Kirletilmiş suyu, birkaç gün Piramit'in içine bıirakırsanız; suyu arıtılmış olarak bulursunuz ![]() * Piramit'in içerisinde süt, birkaç gün süreyle taze kalır ve sonunda bozulmadan yoğurt haline gelir ![]() * Bitkiler Piramit'in içinde daha hızlı büyürler ![]() * Piramit'in içine bırakılmış su, 5 hafta süreyle bekletildikten sonra yüz losyonu olarak kullanılabilir ![]() * Çöp bidonu içindeki yemek artıkları, hiç koku vermeden Piramit içinde mumyalaşır ![]() * Kesik, yanık, sıyrık gibi yaralar büyükçe bir Piramit'in içinde daha çabuk iyileşme eğilimi gösterir ![]() * Piramitlerin bazı odalarının içinde ne olduğu hakkında bir bilgi yoktur; araştırmacıların çoğu, ya içinde kayboldular ya da aynı yerde birkaç tur attılar, fakat içlerini göremediler ![]() * Piramitlerin içi yazın soğuk kışın sıcak olur ![]() ------------------------------------------------------------------KNİGHT KOMEDİLER--------------------------------------------------------------- ÇOK KNIGHT OYNAYAN ÇOCUĞUN HALİNE BAKIN AKŞAM ÇOCUĞUN ANNESİ DOMATES DOĞRAR VE ![]() ![]() ![]() Ç:"ANNE ELİNDEKİ MD Mİ YOKSA SHARD MI? A:NE DİOSUN EVLEDIM? Ç:ELİNDEKİ + KAÇ ANNE?YOKSA UNİQ İTEM Mİ? A: SEN ÇOK OLDUN AMA DER VE ÇOCUĞU KOVALAR ![]() ÇOCUK VE AİLESİ TV İZLER VE ![]() ![]() B: HANIM BANA Bİ BARDAK SU VERİRMİSİN? A:TABİ BEY GİTİRİYİM ![]() Ç: ANNE BANADA 720LIK MANA POTU GETİRSENE İNN HOSTESTEN ![]() A: BEY ŞU COCUĞA BİŞİ SÖYLE SABAHTAN BERİ BENİMLE DALGA GEÇİYOR ![]() B: OĞLUM ![]() Ç: OO BABA KEKURİ YÜZÜK ALMIŞSIN?BOSSTAN MI ÇIKARDIN? B: YOK OLUM KUYUMCU FAİKTEN ALDIM ![]() SABAH ÇOCUK BAKKALA GİDER VE ![]() ![]() ![]() Ç: BAKKAL AMCA BANA 2 TANE GB VERİRMİSİN? B: ONEY EVLADIM ![]() Ç: YOK BAKKAL AMCA VARDI YA İŞTE GB YA! Bbakkal anlamış gibi yapıp):HAA GB BİTTİ EVLADIM ![]() ![]() Ç: OK ![]() ![]() B: OĞLUM SEN BENİMLE DALGA MI GEÇİYORSUN ![]() ![]() ![]() Ç: YA SEN NE BİÇİM SUNDERİS SİNYA HİÇ BİŞİ YOK ![]() OKULDA ÖĞRETMEN ÖĞRENCİLERİN BAŞINDAN GEÇEN OLAYLARI ANLATMALARINI İSTER VE BİZİM ÇOCUK GENE ![]() ![]() ![]() Ç: ÖĞRETMENİM BEN ANLATA BİLİR MİYİM? Ö: ANLAT BAKALIM ![]() Ç:ÖĞRETMENİM GEÇEN GÜN CZDEYİZ ARKADAŞLARLA EL MORADLAR NOVATOWN YAPTILAR VE HEPİMİZ YATTIK AMA REZZER GELDİ HEPİMİZİ KALDIRDI ![]() ![]() Ö: ? (saf saf çocuğa bakarak)EE BAŞKA NE OLDU? ÇÜNDE SAVAŞ VARDI A1DE BİZ GİTTİK EL MORADLARIN TOWNUNA BİZİ FARK ETMEDİLER ![]() ![]() ![]() Ö: OTUR EVLADIM ![]() ![]() SOKAKTA YÜRÜYEN Bİ TEYZE ÇOCUĞA DERKİ ![]() ![]() ![]() T: EVLADIM POŞETLERİM ÇOK AĞIR,YOLUM ÇOK UZUN BANA Bİ YARDIM EDİVER HADİ ![]() Ç: TEYZECİM BEN ŞİMDİ MORADONA GİDİP İTEMLERİME + BASCAM ![]() ![]() T: SONRA GİDERSİN EVLADIM DONCUYA ![]() ![]() Ç: TEYZE SEEKİNGTEN MAGE BUL SENİ TP'LESİN EVİNE İŞTE ![]() ![]() ![]() T: SENİ YETİŞTİREN AİLENİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇOCUK ECZANEYE GİDER VE ![]() ![]() ![]() E: BUYUR EVLADIM NE İSTEDİN? Ç: BİŞİ İSTEMEDİM ![]() E: NE ALCAKSIN? Ç: BİŞİ ALMICAM YA ALLAH ALLAH ZORLAMI? E: NEDEN GELDİN PEKİ YAVRUCUĞUM? Ç: REPAİR YAPICAM ![]() Eline sopayı alır ve)BEN ŞİMDİ SENİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------------------------------- MEDYA ---- MEDYA----MEDYA-----MEDYA-------------------------------------------------------------- Magazin ve medya dünyamızın ünlüleri her gün gaflarına bir yenisini daha ekliyor ![]() ![]() ![]() ![]() "Kameramanlar taşıdığımız elbiseyi çekmiyor ki kamerayı alta koyup iç organlarımızı çekmeye çalışıyor ![]() ![]() ![]() Seren Serengil: Sevgilin nereli? Telefonla baglanan seyirci: Kars ![]() ![]() ![]() Seren Serengil: Dogu tarafi oluyor degil mi? "Sanli Tük bayragimiz sadece 1 milyona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ebru Destan: Bana göre 20 yasina kadar herkes teenage'dir ![]() ![]() ![]() Zaga'da bir seyirci: Do you speak Turkish? Ebru Destan: Ayip ayip, önce Türkiye'de Türkçe konusmasini ögren! ![]() ![]() -"Evet tüm bölgelerimizden puan durumunu aldik sadece yurtdisi bölgemiz kaldi ![]() ![]() -"Zaten her zaman ya onu bana soruyorlar ya da bana onu soruyorlar ![]() ![]() ![]() -"Kafanda onu hirs et ![]() ![]() ![]() -"Seyretmedim, görmedim ama gördügüm kadariyla söylüyorum gol degildi ![]() ![]() ![]() -"Sizin karsiniza iyi çikabilmek için elimden gelenin en iyisini yaptim, her geleni yaptim ![]() ![]() ![]() -"Sehpaya benziyor ama bunun ayakta durabilitesi yok! ![]() ![]() Pinar Altug (Eline boyamasi için tutusturulan raftan bahsediyor) "Istanbul'un 5'de yarisini gezdim ![]() ![]() "Simdiki yarismacimiz dadaslar ülkesi Erzurum'dan !!" =">" Neco "Simdi baska bir boyuta geçelim ![]() ![]() ![]() -"Tek estetiksiz mankenlerden biriyim ben" =">" Tugba OZAY -"Taktiksiz Viken" =">" BBG'de bir pankart -"Hazir olduktan sonra 'hazirim' deyin, gong sesini duyduktan sonra yarismaya baslayabilirsiniz ![]() ![]() ![]() Metin Uca: Yol yapiminda kullanilan 4 tekerlekli araç, D biir, ikii? Yarismaci: Drayder! ![]() ![]() Metin Uca: Bir örümcek tarafindan isirilip üstün güçleri olan bir kahramana dönüsen çizgi film kahramani, Ö biir, Ö ikii, Ö üüç? Yarismaci: Örry Potter! ![]() ![]() Neco: Ne is yapiyorsunuz? Yarismaci: Su an issizim Neco bey ![]() ![]() ![]() Neco: Harika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -"Savas ortamlarinda silah ve savas araci ihtiyaci ön plana çıkıyor ![]() ![]() ![]() -"Son derece ayrilma karari aldik ![]() ![]() ![]() Metin Uca: Akdeniz'de yasayan saldirgan bir köpekbaligi türü,"C"harfi? Yarismaci: Caws! ![]() ![]() Milletvekili 1: Bakin burada ülkenin geleceginden bahsediyoruz ![]() Milletvekili 2: O zaman sen kagida resim de çiziyorsundur ![]() Milletvekili 1: Masaya çizmekten iyidir! ![]() ![]() -"Biri beni çagirtip dört saat bekletse, yarim saat sonra giderdim! ![]() ![]() -"Evden ayrilmanin hemen ardindan ev tam bir dengeler silsilesi haline girdi ![]() ![]() ![]() -"Sanki Hollywood'daki gibi program oldu yaaa ![]() ![]() ![]() -"Suriye'nin pkk'yi TÜRK turizmine engel olmak için yillardir bombaladigini biliyoruz ![]() ![]() ![]() Bitirim Pokemonlar (Pokemon çizgi filminden, e tabi Türkce dublajla) *Kiz: Kabutolar Pikaçu'yu öldürdü! ![]() ![]() *Erkek ve ana karakter olmasi muhtemel kisi: Allah belalarini versin,kitapsizlar, namussuzlar! ![]() ![]() *Diken saçli kisi: Haci sen ne diyorsun bu ise yaa, adam kral çikti? *Ana karakter: O, benim üstat yaa, iyi heriftir ![]() ![]() ![]() -"Uzaya bizim borumuz çikmis! ![]() ![]() -"Müzikte tek eksigim opera ![]() ![]() ![]() -"Erdogan kendini ve özünü reddeden bir Brütüs ![]() ![]() ![]() -"Iste eski bir sarki sizler için yepyeni bir sekilde versiyonlandi ![]() ![]() ![]() -"Geçen hafta bu taraftakini yaptirdim, bu hafta da öbürsükini yaptiracagim ![]() ![]() ![]() -"Ben sana bir sey diyeyim de iyice soklan ![]() ![]() ![]() Sunucu: Hilal hanim, takip mesafesi nedir peki? Hilal Cebeci: Takip mesafesi sey, simdi mesela ben su an 40 km ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sunucu: Hilal hanim, bu durumda Istanbul Ankara yolunda sadece 13 araç olabilir! -"Evet sevgili seyirciler, ikinci tura baslamadan önce birinci tura basliyoruz ![]() ![]() ![]() ****Konusmak ihtiyac olabilir ,ama susmak bir sanattir ![]() Goethe Ugur çek ordan benim seyimi! ![]() ![]() Sansal Büyüka (Ekran üzerindeki kendi görüntü bindirmesinin yazinin üzerine gelmesi nedeniyle) -"Simdi Sansal, bu Washington'dan futbolcu olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Erman Toroglu -"Ugurcugum su pozisyonu bi de yandan görelim taksana bi bana ![]() ![]() ![]() Erman Toroglu -"Kurtlari vurmazlar sevgili Sansal, kurtlari takip ederler kurt hep sol tarafa baka baka, baka baka en sonunda boynu kirilir ölür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Erman Toroglu -"Temel uzun süre etrafindakilere hastayim, hastayim dedikten sonra bir gün ölmüs ![]() Öldükten sonra 'Hastayim dedim inanmadiniz bak gördünüz mü öldüm iste'!!! demis ![]() ![]() ![]() Erman Toroglu -"Seri Sapik neden sadece kizlara tecavüz ediyor?" Star Haber -"Istanbul'un altini üstünü metro yapacagiz ![]() ![]() ![]() Ali Müfit Gürtuna -"Evet sayin seyirciler iste bu da bir firça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayse Özgün'ün "Sinyal" programi sunucusu oglu -"Gümrük Birligine ben soktum, Avrupa Birligine de ben sokarim! ![]() ![]() Tansu Çiller -"Antalya Film Festivali her sene hangi ilimizde yapilmaktadir?" 'En büyük yarisma' sorusu -"Efenim, basiniz sag olsun! ![]() ![]() Reha Muhtar (Cinnet geçirip karisini öldüren adama) Politikacı Dalında ![]() ![]() ![]() 1) "Füzelerle savaş kazanabilirsiniz, ama füzelerin üzerine oturamazsınız ![]() ![]() ![]() 2) "Afrikalı zombiler gibi ![]() ![]() ![]() 3) "Sekiz yıl Özal'a verdiniz, onun iki yılını ananıza verin, o zaman Türkiye şahlanır ![]() ![]() ![]() 4) "Powell'ın ziyareti daha önce yapılsaydı daha iyi olurdu, ancak bu ziyaret tam zamanında yapılmıştır ![]() ![]() ![]() 5) "Ben 1960'larda çalışma bakanlığı yapmıştım ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın Sunucu Dalında ![]() ![]() ![]() 1) "Evet, bugün perşembe, haftanın son günü, yani bugünü saymazsak ![]() ![]() ![]() 2) "Sıfır puan kazanırsanız toplam puanınıza sıfır puan ekleriz ![]() ![]() ![]() 3) ''Siz ben olmuşum, ben siz olmuşsunuz ![]() ![]() ![]() 4) "Tuğba Özay'ı alkışlayan gruba bakıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() 5) "Bütün o elektronik şeyler aslında biraz mekanik kaçıyor ![]() ![]() ![]() Erkek Sunucu Dalında ![]() ![]() ![]() 1) "Yani şimdi sizin annenizin bütün evliliklerinden elde ettiği toplam çocuk sayısı kaç?" =">" Sinan Çetin ("Film Gibi" programında konuğa) 2) "Süreyya Ayhan sizin cinsiniz bilirsiniz ![]() ![]() ![]() 3) "Makul ağla! ![]() ![]() 4) "Ben, aşkı iki kişinin yaşamasından yanayım ![]() ![]() ![]() 5) "Bu çocuk üçünüzden! ![]() ![]() Erkek Şarkıcı Dalında ![]() ![]() ![]() 1) "Siz düşük yapma halini, her şeyi olan Richard Gere'in mutluluğu Hindistan'da aramasına da benzetebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() 2) "Müzikte tek eksiğim opera ![]() ![]() ![]() 3) "İlham kaynağım şu gördüğünüz Boğaz ![]() ![]() ![]() ![]() 4) "Her sene bir sene daha geçiyor ![]() ![]() ![]() 5) "Ben, yıllardır süregelen ve gitgide gerileyen arabesk türkücü imajını roketlemek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın Şarkıcı Dalında ![]() ![]() ![]() 1) "Estetik haramsa bütün hastaneleri kapatsınlar ![]() ![]() ![]() 2) "Ses, bedende en geç yaşlanan organdır ![]() ![]() ![]() 3) "Yıllardır olmamıştı, uzun zamandan beri ilk defa tek partili koalisyon oluyor ![]() ![]() ![]() 4) "Afrika'dan yamyam getireceğiz ![]() ![]() ![]() 5) "Benim o kültürsüz insanlarla işim olmaz, zaten şimdi ultrasyondan çıktım çok mutluyum ![]() ![]() ![]() Manken Dalında ![]() ![]() ![]() 1) "Kel miyim, topal mıyım gidip de yasak bir ilişki yaşayayım ![]() ![]() ![]() 2) ''Birçok arkadaşımın içime girmesine izin verdim, ve ben öyle her arkadaşımı içime alan biri değilimdir ![]() ![]() ![]() 3) "Şimdiye kadar beraber olduğum erkek arkadaşlarım beni darmadağın etti ![]() ![]() ![]() 4) "Bu tür şeyler gerçek hayatta da, normal hayatta da yanına yaklaşmam artı sevmem ![]() ![]() ![]() 5) "Erkeğimi asla kahvaltısız bırakmam! ![]() ![]() Dizi Oyuncusu Dalında ![]() ![]() ![]() 1) "Tangoya başlarken kadınlar sağ ön, erkekler sol arka ayaklarıyla başlar ![]() ![]() ![]() 2) "Laf olsun diye bir şey söyleyecek bir kadın değil O, mutlaka altını doldurur! ![]() ![]() 3) "Şimdi ben gitsem Amerika'yı ikna etmeye çalışsam beni iplemeyecektir ![]() ![]() ![]() 4) "Atatürk yaşasaydı, magazin gazetecileri onun da bir frikiğini yakalardı ![]() ![]() ![]() 5) "Filmin finalini soran anketler internetlerde yayınlandı ![]() ![]() ![]() Spor Yorumcusu Dalında 1) "Ağzınla kuş tutsan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2) "Hayırlı vilayetler ![]() ![]() ![]() konuşurken) 3) "İyi püskürtmüş! ![]() ![]() 4) "İkinci gol de Boer'un ayağının şeyinden oldu, üçüncü gol gene de Boer'un şeyinden oldu ![]() ![]() ![]() 5) "Bakirelik yalnız bayanda mı olur? Mesela hakemin bakiresi olmaz mı? Yani bozulmamış bir hakem ![]() ![]() ![]() Haber Spikeri Dalında ![]() ![]() ![]() 1) "İnsan, hayvan ![]() ![]() ![]() 2) "Bu akşam oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisinin sonucu henüz belli değil ![]() ![]() ![]() 3) "Bugün çok şey oldu sayın seyirciler ![]() ![]() ![]() 4) "Babayı buldunuz mu?" =">" Reha Muhtar (Babasıyla buluşturduğu kıza, haber sunduğu günlerde) 5) "Bize nasıl kullanıldığını gösterebilir misiniz lütfen?" =">" Gülgün Feyman (Kadınlar için üretilmiş prezervatifi tutarak, üretici firma yetkilisine) * ege bir yunan gölü deeldir, ege bir turk gölü de deeldir, binaenaleyh ege bir göl deeldir ![]() * tansu çiller: yedi yedi daha ne edeerr?? kalabalik: ondöört tansu çiller: haayyiiirr ![]() ![]() ![]() kalabalik: ?? kirkdokuuzz tansu çiller: haayiiirr ![]() ![]() kalabal?k: cumartesiiii tansu çiller: haayiiirr ![]() ![]() kalabalik: yedisiii tansu çiller: aylardan neee? kalab -------------------------------------------
3-5 Server koyup havalanmakla olmaz Mail adresinden tehditle olmaz İss koyupta yetinmekle olmaz Kücüklere hack öqretiyim derken Kendini qöstermekle olmaz Palavrayla olmaz icraat qerekir Modlukla olmaz anca işte siz forum düzenlersiniz:@sonrada hackerim diye qecinirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|