|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, gittigimiz, sözü, uğur, yerlere, şarkı |
![]() |
Gittigimiz Yerlere Şarkı Sözü Uğur Aydın - Gittigimiz Yerlere |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gittigimiz Yerlere Şarkı Sözü Uğur Aydın - Gittigimiz YerlereGittigimiz Yerlere Şarkı Sözü Uğur Aydın - Gittigimiz Yerlere Gittigimiz yerlere Ben yine gidiyorum Olurda gelirsin yar Ben hep orda bekliyorum Gidiyorum bu yerden Arkama artik bakmicam O yerler benim icin cok kotu anilar O yerde hep aglicam Son gelisim o yere Benim icin cok zor oldu Elim ayagima dolandi Oturdum agladim bir park kenarinda Bulustugumuz yere gelmeden once Sana bir mektup yazmistim sevdigim Hani hep gelirsin diye Belki birgun okursun ve hep beni hatirlarsin O zarfi acinca sakin uzulme okuyunca sevdigim Seni nekadar cok sevdigimi anlarsin Unutma, seni cok sevdim Ve hepte sevecegim Ama olmadi sevdigim Mutlu olamadik, ayriliga yenildik Ayrilik benim icin cok zor oldu biliyorsun Her nekadar uzakta olsanda Elini kalbine koy sevdigim Ben daim ordayim Tek hatira bana olan bir fotografin Birde gittigimiz yer Sende artik gitme Beni artik bekleme Kararim karar ben artik donmem geriye Bir park kenarinda oyle mutluyduk ki seninle O guzel yerimize hic kimse gelemezdi Adlarimizi agaclara yazardik Kuslar sevinipte bizim icin oterdi Yem yesil bir bahce vardi onumuzde Hatirliyormusun sevgilim? Gulleri koparik koklayip atardik Mutlu olamadik sevdigim Artik beni bekleme Giden donmez Giden donmez geriye Gittigimiz yerlere Ben yine gidiyorum Olurda gelirsin yar Ben hep orda bekliyorum Donemem artik geriye Sevsemde seni delice Kararim karar oldu Ben artik donmem sana geriye Imkansizim imkansizim Hic dusunme kararsizim Gelmem artik geriye Gitme artik gittigimiz yere Gittigimiz yerlere Ben yine gidiyorum Olurda gelirsin yar Ben hep orda bekliyorum |
![]() |
![]() |
|